IPhone 7 tényleg ennyibe kerül csak?
Telenor oldalán 75ezer forintért meg lehet rendelni, mindenhol máshol 125ezer forint.
Vak vagyok vagy mit nézek el, valaki segítsen
Nálunk 1 Euró.
A maradék ár bele van épitve az előfizetési dijba.
Telenor Blue XXL csomagban kerül 74990 forintba.
Ha erről van szó akkor ez két év hűség aláírása esetén érvényes aminek a havi díja 18870 ft.
Van olyan díjcsomag is, amiben sokkal olcsóbb egy iPhone, viszont a havi előfizetési díjban, sokkal jobban megtérül (a szolgáltatónál).
Viszont hogy máshol drágább, számold ki, hogy összesen mennyit fizetsz ki 2 év alatt = 527 879 Ft lesz az összesen, a díjcsomaggal együtt.
Persze, a készülék annyi, hogyha a legdrágább csomaggal (Telenor Blue XXL) rendeled.
Viszont akkor csak a csomag 18870 Ft/hó 2 év hűségidővel.
Az előző jól kiszámolta neked a végösszeget.
jah, 5-ös jól kiszámolta, csak minek.
mármint oké, a kérdés szempontjából lehet, hogy igaz, de értelmes ember felfogja, hogy a havidíj ellenében kapsz egy választott szolgáltatást, amit általában azért választanak, mert ki is használnak.
választhatod a Blue S-t is 5130 Ft-ért, csak sokra mész vele, ha rengeteget telefonálsz és a 100 perc pár nap alatt le lesz beszélve, illetve az a vicces mennyiségű 1 GB adatforgalom is hány óra alatt fogy el manapság?
további díj ellenében bővítheted...akkor most jobban jártál?
vagy a másik dolog, ami előfordul, hogy "dehát ennyi pénz helyett már jobban megéri egy független telefont venni mondjuk iStyle-ból".
nagyszerű, megvan listaáron a telefon, és használni nem fogod?
dehogynem...ugyanúgy kell egy előfizetés, amit fizetsz...aztán ha neked történetesen sok net meg sok beszélgetés kell, akkor elég durván rosszabbul jársz...de mind1, legyetek okosak...
"Viszont hogy máshol drágább, számold ki, hogy összesen mennyit fizetsz ki 2 év alatt = 527 879 Ft lesz az összesen, a díjcsomaggal együtt."
7-esnél a pont.
Ha kivonod belőle azt az előfizetési dijat amit egyébként is fizetnél, máris más számok jönnek ki.
Csak egy példa ami az én szolgáltatómnál van.
korlátlan beszélgetés +10 giga net 34.99 euró havonta hűség idő nélkül, vagy 29.99 euró 2 év hűséggel.
ugyanez a dijcsomag 2 év hűséggel iphone 7 készülékkel havi 34.99 euró. És a készülék ára 1 euró
Akkor mennyibe is kerül a telefon?
Ha előtte hűség idő nélküli előfizető voltam, akkor 1 euróba. Ha 2 éves hűséges voltam, akkor 121 Euróba.
Persze a Magyar szolgáltatók lehet másként működnek.
Előző kettőnek üzenem (5-ös vagyok), hogy a díjcsomaggal együtt, egy rejtett utalás volt, hogy nem csak a készüléket kell kifizetni, akkor, de mindegy, látom szájbarágósan kell mindent elmagyarázni. :)
Amúgy vicces a Telenor Blue, ha jól körbenéz az ember, valahogy hűségidő nélkül, a díjcsomag olcsóbb, mint 2 éves hűséggel, készülékkel együtt. Ha ezt nézzük, sokkal rosszabbul jön ki az ember, úgyhogy kártyafüggetlen készülék (ami iPhone 7 esetében lehet 170E Ft, hogy ne a sufniGSM-et vegyük alapul [Aqua-ról van szó per pillanat]) + bármely díjcsomaggal, még két év alatt is kevesebbet fizet (amitől bármikor el tudsz állni, mivel nem kötelez a hűségidő).
Azért a Telenornál van korlátlan adat is, a Hello Data-ban, ha azt jobban preferálja az ember.
8as vagyok. Igen bele van építve.
De ha kifogsz egy jó ajánlatot, akkor jobban járhatsz. Csak egy példa volt amit írtam.
Én is jobban szeretem a hűség idő nélküli előfizetést. Hűség idő nélküli előfizetésem van havi 24.99 euróért. Hivas es sms korlátlan, net 1 giga lte, ha elfogy korlátlan 1megabittel. Telefont meg elektronikai áruházban megfezem kpban. Nekem nem kell csúcs készülék es nem cserelgetem évente. Egy 200 eurós telefon is kibir nálam 4-5 évet. Tehát jól járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!