Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen BlackBerry telefont...

Milyen BlackBerry telefont vegyek?

Figyelt kérdés
légyszi mondjatok vmi jó blackberry telefonokat és árat mellé.:D .köszi.
2010. aug. 26. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3 Blackberry-m volt eddig.

Jelenleg is 8900 javelin-t használok,ajánlani tudom,nagyon mutatós és okos telefon,nekem nincs vele bajom.Képeket is szépet csinál este vakuval.

Előtte 8520 curve volt,az is jó volt.Dedikált média gombok vannak rajta mp3 hallgatásakor nagyon jól jön.De nincs vaku.Wifi használatakor nem volt egyiknél sem gond,csak be kellett állítani.

Blackberry 9500 Stormom is volt ami érintős,de nekem annyira nem jött be,nagyon szép kijelzője van és jó felbontást tud,képeket ez is jókat csinál vakuval,ami hiba hogy kimaradt belőle a Wifi.Engem kicsit zavart ez.

Meg én azt mondom,hogy Blackberry az maradjon meg a Qwerty-nél.

Üdv.

2011. márc. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!