Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen BlackBerry telefont...

Milyen BlackBerry telefont vegyek?

Figyelt kérdés
légyszi mondjatok vmi jó blackberry telefonokat és árat mellé.:D .köszi.
2010. aug. 26. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Miért pont BlackBerry-t szeretnél?
2010. aug. 26. 22:42
 2/11 A kérdező kommentje:
nem is tudom.nagyon szeretem a blackberry -ket,azért gondolkodom rajta.
2010. aug. 26. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:

hát egy rakás fos a fekaberi.

ha már nagyon sokkal inkább vlmi Android-os telefont.

2010. aug. 26. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:

csak egy divat vagy...

ha tényleg szeretnéd a blackberry-ket kívülről fújnál róluk mindent...az árat a tulajdonságokat típusokat mindent...Neked csak azért kell hogy menőzz vele

Én például Sony Ericsson fan vagyok és nem divatból minden típust ismerem tudom mindegyik körülbelüli árát tulajdonságait..

Nem bántásnak szánom de inkább olyan telefont vegyél amit kitudsz használni;)

2010. aug. 26. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
A BlackBerry-t szerintem csak nagycéges környezetben lehet kihasználni, egy sima júzernek nem jó vétel.
2010. aug. 26. 22:56
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.:P

amugy én csak ismerek pát blackberryt nem vagyok rajongó,csak jó telefonnak tartom.és tudom hogy 1000x szebb telók vannak nála meg talán okosabbak is biztos,szval nem csak azért kell,hogy dicsekedjek vele.:) de azért köszönöm az őszinte válaszokat.:) De esetleg ajánlhattok más telefonokat.:)

2010. aug. 26. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem Nokia E71 van teljesen megvagyok vele elégedve. =)

[link]

2010. aug. 27. 11:21
 8/11 A kérdező kommentje:
ezt szeretem...de nem drága egy kicsit?:P
2010. aug. 27. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a Blackberry-re értetted akkkor egy kicsit drága. Főleg úgy, hogy Wifizni se lehet. (Olvastam fórumokon, hogy nem lehet de ha már lehet akkor elnézést. =) )

Ha a Nokiára értetted akkor szerintem nem drága.

Amúgy a BlackBerry-t (RIM) cégeknek találták ki akik jobban használják az e-mail címüket (vagy olyan embereknek)

Nem akarlak lebeszélni de szerintem vannak jobb telefonok ilyen árban.

2010. aug. 27. 11:52
 10/11 A kérdező kommentje:
rendben.akkor szeretném ha mondanátok nekem 40-50e ft.-os érintősöket.:) megköszönném.:)
2010. aug. 27. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!