Hogyan lehetne működésképtelenné tenni egy telefont?
Nem trollkodásból, ez tényleg fontos Oneplus nord 5g telefonról van szó.
Ha csinálnék olyat, hogy 240V-ot vezetek a telefonba(konnektor csatlakozó az egyik vége, a másik meg olyan, ami belemegy a telefonba), akkor az tönkreteszi?
8V-tal próbáltam, de attól csak kikapcsolt a telefon, de ha kihúztam, működött tovább.
Vagy ha berakom a fagyóba?
"Inkebb veszek egy nyomógombos telefont, amiről nem tudnak lehallgatni"
Ha akarnak, akkor lehallgatnak azon át is. De ahogy előttem már (kissé eltúlozva) írták, opto-mechanikai úton is le lehet hallgatni valaki(ke)t. Ez volt az a lézeres lehallgatási módszer (ami létezik, csak nem pont úgy), amihez kell egy ablaküveg, de egy a szobában lévő bútor merev fala (pl: asztallap) is megteszi...
Tényleg le lehet hallgatni embereket ablakon keresztül:
Több milliárd ember él együtt a Földön okostelefonnal! Nem vagy te egy kissé paranoiás?
Ha az okostelefonodat megsemmisítetted, akkor azt kellene ám tenned a számítógépeddel/laptopoddal is! Ugyanaz a helyzet! Azzal, hogy ide irogatsz, már a böngésződ egy csomó adatot összegyűjtött rólad! (és még folytathatnám, de inkább hagyjuk, mert van baj így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!