Hogyan lehetne működésképtelenné tenni egy telefont?
Nem trollkodásból, ez tényleg fontos Oneplus nord 5g telefonról van szó.
Ha csinálnék olyat, hogy 240V-ot vezetek a telefonba(konnektor csatlakozó az egyik vége, a másik meg olyan, ami belemegy a telefonba), akkor az tönkreteszi?
8V-tal próbáltam, de attól csak kikapcsolt a telefon, de ha kihúztam, működött tovább.
Vagy ha berakom a fagyóba?
De az hangos így este felé
Irat megsemmisítő a telefont is megsemmisíti?
"Nem trollkodásból, ez tényleg fontos"
Miért lenne fontos valakinek egy drága, telekommunikációs, elektronikai termék tönkretétele és veszélyes hulladékká alakítása (ez által a környezet szennyezése)?
No offense (akinek nem inge...), de tippeim:
* így akarja valaki kiharcolni a szüleinél/a párjánál, hogy a saját pénzükből vegyenek egy vadiúj (mivel az említett készülék 2020-as, elavult) méregdrága csúcskészüléket helyette
* garanciális csalásra készül
* a készülék nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, és így akar bosszút állni rajta
* valami igen kényes tartalom van rajta és nem bízik a gyári visszaállításban az elkövető
* lelke mélyén luddita gépromboló
* ez valamilyen Internetes kihívás, felvételi eljárás egy szektába, vagy valami new age-es ezoterikus digitális detoxikációs eljárás
"Ha csinálnék olyat, hogy 240V-ot vezetek a telefonba(konnektor csatlakozó az egyik vége, a másik meg olyan, ami belemegy a telefonba), akkor az tönkreteszi?"
A hálózati feszültség nem játék - inkább ne dugdoss semmit sehova: az életeddel játszol!
"Irat megsemmisítő a telefont is megsemmisíti?"
A benne levő akkumulátor rossz esetben az iratmegsemmisítőt.
A mobil készülékkel semmi baj, csak szerintem lehallgatnak, ezért akarom megsemmisíteni, hogy ne gyüjtsenek rólam infót.
Most bent van a fagyasztóban, egy edénybe tettem vizet, és abba a telefont.
Van rázás elleni kesztyűm
#4: Feleslegesen teszel kárt a telefonban (már amennyire kárt tehetsz benne: [link] ) - ezzel csak a környezetedet szennyezed. Vedd ki a vízből, szárítsd ki és nyugodj meg.
Ha le akarnak hallgatni, akkor találnak hatékony módot rá - nem kell hozzá mobiltelefon.
édes Istenem gyere le 😂
lehallgatnak...hogyne!
miért nem adtad el inkább? legalább a pénzzel tudtál volna mit kezdeni, de nem, inkább kvázi kidobtál 100 ezret az ablakon.
bolond
ja, szóval bedőltél egy csalásnak, remek :D
mutasd azt az emailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!