Zárolták az Apple ID-m és nem tudom feloldani. Mit tegyek?
"Félreértés ne essék egyáltalán nem vagyok ilyen ember de szívem szerint feljelenteném az összeset rágalmazásért."
Ne értsd félre, de nem nekünk van problémánk azzal hogy igazoljuk a tulajdonjogát.
Nem, nemegészen.
Ebből az következik, hogy mi sem tudunk segíteni.
jajj kérdező... miért idegeskedsz? Árt a s
zépségednek! Ne tedd! A 3-as és a 7-es válaszban foglaltakat kövesd és meglesz a megoldás!
A többiekkel ne törődj, ők már csak ilyen irigy, és ostoba, szánalmas alakok. :D
"Egy ideig nem használtam ezért zárolták."
Na, ez a legnagyobb hazugság. A találás után
Mindegy, hogy lopott, talált, kapott, tárolt... az ID kuka és jelenleg a gép is. Azt talán még fel lehet oldatni az Apple segítségével. Ha nem, akkor az is kuka.
Legközelebb jegyezd meg a dolgaidat!
"Ha nem oldják fel akkor maradnak az olyan megoldások amiket nem írhatok ide le, mert kitiltanak..."
Ja, valóban vannak ilyen szavak: pl abrakadabra, 3x visszafelé elmondva.
És honnan tiltanak ki te félnótás:
"születési dátumot, de az utóbbit nem tudom, mivel nem jól adtam meg"
linkeltél egy kamu számot, de nem találtad el a valódi tulajét. És még te panaszkodsz az emberekre, hogy milyenek...tuti, hogy az Applet nem vered át. Nem felejt, és nem töröl akár évek múlva sem. Főleg élő telefont nem, csak mert évekig nem hívtál rajta.
3,7,14 vagyok. Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani!!
Remélem tanultál belőle!
Ugye tanultál az esetből? Ugye!!???!??? :)
Bontok (még)egy sört! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!