Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zárolták az Apple ID-m és nem...

Zárolták az Apple ID-m és nem tudom feloldani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem használtam ezért zárolták. A feloldashoz tudni kell a biztonsági kérdéseket és a születési dátumot, de az utóbbit nem tudom, mivel nem jól adtam meg. Az ügyfélszolgálaton sem tudtak segíteni, és mikor újra raktam a rendszert már Aktivalási zár is van. Már tényleg próbáltam mindent. Aki tud valami konkrét megoldást az kérem segítsen!

#Apple #bejelentkezés #iPad #aktiválásizár
2021. júl. 1. 15:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

"Félreértés ne essék egyáltalán nem vagyok ilyen ember de szívem szerint feljelenteném az összeset rágalmazásért."

Ne értsd félre, de nem nekünk van problémánk azzal hogy igazoljuk a tulajdonjogát.

2021. júl. 1. 20:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Fhuuhhaa.. Félreértés ne essék, tudom igazolni. Az összes biztonsági kérdésre tudom a választ mert én adtam meg. Az icloud cimemben benne van a saját nevem. Megvan a doboza az összes papírral. Tudom a jelszót. Csak rosszul adtam meg a szülési dátumom és a magyar mentalitás szerint ebböl következik, hogy én egy tolvaj vagyok és loptam. Hát köszönöm szépen
2021. júl. 1. 20:39
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem, nemegészen.

Ebből az következik, hogy mi sem tudunk segíteni.

2021. júl. 2. 00:52
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

jajj kérdező... miért idegeskedsz? Árt a s

zépségednek! Ne tedd! A 3-as és a 7-es válaszban foglaltakat kövesd és meglesz a megoldás!

A többiekkel ne törődj, ők már csak ilyen irigy, és ostoba, szánalmas alakok. :D

2021. júl. 2. 01:00
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

"Egy ideig nem használtam ezért zárolták."

Na, ez a legnagyobb hazugság. A találás után

2021. júl. 2. 08:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy lopott, talált, kapott, tárolt... az ID kuka és jelenleg a gép is. Azt talán még fel lehet oldatni az Apple segítségével. Ha nem, akkor az is kuka.

Legközelebb jegyezd meg a dolgaidat!

2021. júl. 2. 09:14
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

"Ha nem oldják fel akkor maradnak az olyan megoldások amiket nem írhatok ide le, mert kitiltanak..."

Ja, valóban vannak ilyen szavak: pl abrakadabra, 3x visszafelé elmondva.

És honnan tiltanak ki te félnótás:

2021. júl. 2. 09:19
 18/23 anonim ***** válasza:

"születési dátumot, de az utóbbit nem tudom, mivel nem jól adtam meg"

linkeltél egy kamu számot, de nem találtad el a valódi tulajét. És még te panaszkodsz az emberekre, hogy milyenek...tuti, hogy az Applet nem vered át. Nem felejt, és nem töröl akár évek múlva sem. Főleg élő telefont nem, csak mert évekig nem hívtál rajta.

2021. júl. 2. 16:53
 19/23 A kérdező kommentje:
Amikor kaptam a tabletet egy füzetbe felirtan minden adatot és meglett az a füzet, úgyhogy sikerült feloldani... Aki tényleg nirmális választ iŕt annak tényleg köszöböm, és igy utólag negyedjére is "megköszönöm" azoknak akik letolvajoztak. Ebből is csak azt tanultam meg, hogyha bármi gondod van segítséged ne várj..
2021. júl. 2. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:

3,7,14 vagyok. Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani!!

Remélem tanultál belőle!

Ugye tanultál az esetből? Ugye!!???!??? :)

Bontok (még)egy sört! :D

2021. júl. 2. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!