Zárolták az Apple ID-m és nem tudom feloldani. Mit tegyek?
Valamikor az ilyen telóra mondtuk, hogy talált teló. Szóval nem lopott, hanem talált.
Semmit se tudsz vele kezdeni, legfeljebb valami még hülyébbet átversz vele.
"tudni kell a biztonsági kérdéseket és a születési dátumot, de az utóbbit nem tudom, mivel nem jól adtam meg"
öreg hiba....
"Az ügyfélszolgálaton sem tudtak segíteni"
Ezért kell pontos adatokat megadni, mert ha azt tetted volna akkor felodana az Apple a fiókodat.
"és mikor újra raktam a rendszert már Aktivalási zár is van"
Hát ezt nem kellett volna, mert így nem csak az ApplID-det buktad hanem a telefonodat is.
Bár talán a telefont még fel fogják oldani neked (ha tényleg a tiéd és annál is nincs valami hókuszpókusz, nem a tiéd, használtan vetted de nincs adásvételi, stb.) és akkor egy másik AppleID-vel tudod majd használni.
Ha nem oldják fel akkor maradnak az olyan megoldások amiket nem írhatok ide le, mert kitiltanak.... De a barátod segít ha a megfelelő kulszavakat írod be - ezek a kérdésedben is szerepelnek.
"Zárolták az Apple ID-m és nem tudom feloldani. Mit tegyek?"
Panaszkodj minél több helyen.
Te is tudod hogy nincs megoldás, de hátha ...
Igen, itt ez a mentalitás.... szokj hozzá! :D
Tényleg sok lopott cucchoz kapcsolódó kérdést kapunk!
Én a 3. válaszoló vagyok és amit ott leírtam azt fenntartom. Sajnos ha az Apple ügyfélszolgálata sem tud segíteni akkor még maga az Isten sem. Mert amikor regisztráltad az AppleID-t, akkor elfogadtad a feltételekt. Azt hogy miért nem a valós adataidat adtad meg, csak te tudod, de legyen ez jó példa arra, hogy bizony a valós adatokat kell megadni mindenhol különben így fogsz járni! Nem véletlenül van szerződések, nyilatkozatok allján az aláírásnál az, hogy "büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek"
Az AppleID létrehozásakot gyakorlatilag egy szerződést kötsz aminél mindkét félnek vannak kötelezettségei is. Te most csak az AppleID-det bukod emiatt, örülj neki, hogy kötvér, meg egyéb. más költségek nem lesznek. Tanulj belőle!!
Tehát azt az AppleID-t buktad! Ez 100%. Másikat tudsz csinálni akármikor.
Az iPadot pedig fel tudod oldatni az Apple-el ha tudod bizonyítani hogy a tiéd. Vagy az aki vette neked ő tudja bizonyítani.
Tehát nincs minden veszve, a készülék továbbra is használható lesz, csak vedd fel újra az Apple ügyfélszolgálatával (06 80 983 435) a kapcsolatot és magyarázd el nekik, azt amit itt is leírtál! A készüléket fel fogják oldani és egy másik AppleID-vel fogod tudni használni. Ha nem sokat használtad a régit, akkor nem is vesztettél el sok dolgot, engedd el, csinálj másik ID-t. De ezt már normálisan csináld!!! :D
Amúgy az iPadnek nem tesz jót ha nem használod! Használd!
Abből is látszik, hogy az Apple a legkörnyezetszennyezőbb cégek egyike.
Még használható volna a mobil, de a zár miatt e-hulladék lett a mobilból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!