Telefonon hogy lehet letiltani a reklámokat?
:off
"Mit csináljak, hogy az autó kevesebbet fogyasszon?"
Ugye, hogy ennyiből nem lehet megoldást javasolni???
...
:on
Milyen készülékről is van szó?
WiFi -t használva is elég a reklámszűrés, vagy globális megoldás kell (WiFi -n és mobilneten egyaránt működő)?
Szia!
Milyen telefon? Android, vagy IPhone?
Androidra vannak olyan böngészők, amelyek rendelkeznek beépített reklámblokkolóval (Ilyen mondjuk a Bromite, vagy a Kivi Browser).
Javasolnám a firefox vagy a kiwi böngészőt, ezekre lehet telepíteni blokkolókat. Azokból javasolnám az ublock origin és az adguard bővítményeket. Mind a kettő testreszabható és elég hasznos.
Ritkán nézek telefonon online filmet, de ezek megoldják. Ezen az oldalon sem látok semmilyen hírdetést (megfelelő beállítások mellett) valamint a facebookon és a youtube-on is kigyomlál mindent. Bár youtube alkalmazást használok inkább, abból pedig a youtube vanced-et
Én Operát használok, eddig 243989 reklámot megfogott.
Gépen a Firefox megy Ghostery-vel, az is teszi a dolgát, Firefox van android/iosra is.
#1 vagyok. Bocsi a stílusért, jogos volt a lepontozás...
Ha csak WiFi -t használsz és elég arra a reklámszűrés (és így a vezetékes eszközökre is), akkor a router -ben megadható DNS szerverként az AdGuard DNS szerver(ein)ek IP címe...
94.140.14.14
94.140.15.15
Ha a telefonon minden hálózaton működő megoldás érdekel, akkor a Blokada (blokada.org -ról letölthető) alkalmazást javaslom.
Köszi 😌
Androidom van, néha wifit használok, néha mobilnetet, de mindenhogy vannak reklámok.
Én 2 hónapja váltottam vissza kiwi böngészőre
68 765 reklámot fogott. Bár most nem is sokat netezek telefonon, mert van sok egyéb dolgom is. De így sem látok semmi hírdetést vagy zavaró felugró ablakot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!