Xiaomi Redmi 8A telefonomat frissítettem nemrég, 12.0.3-asra és azóta használhatatlan, mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Állandóan lefagy, kilép az alkalmazásokból, ha kilepek én belőlük akkor még három percig le fagyva van, nem tudom felvenni a hívásokat mert lefagy a telefon közben és sokszor eltűnik a billentyuzet miközben írok és utána ha kilepek az alkalmazasbol előjön de utána ott marad és lefagy megint. Tiszta használhatatlan, egy éves teló előtte semmi gondja nem volt2021. jún. 23. 21:59
2/3 anonim válasza:
Szervizbe vidd el hátha meg tudják javítani,ha nem akkor egy új telefon .
3/3 anonim válasza:
Sok esetben a factory reset is megoldja a frissítések után előforduló hibákat. Sőt, főverzió csere után kifejezetten ajánlott is... Viszont a módszer töröl minden adatot a készülékről, ezért érdemes előtte biztonsági mentést készíteni minden fontos adatról.
Ha ez után sem úgy működik a készülék, ahogy kellene, akkor mehet szervizbe... (Csak azért, mert a szerviz is egy factory reset -el fog kezdeni, ami ha megoldja a gondot, akkor onnantól Ők befejezték a 'javítást', de kiszámlázzák a munkadíjat, miközben a folyamat otthon is (ingyen) egyszerűen végigjárható...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!