Érdemes 3D üvegfóliát rakatni a telefonra?
A 3D a hajlítottságot jelöli...a sima üvegfólia 2D, tehát sík. A telefonok kijelzője manapság gyakran 2,5D, ami azt jelenti, hogy enyhén, szemmel nem láthatóan ívelt, ezért a sima 2D üvegfólia nem ragad oda a kijelző széleihez (white edges, "fehér szélek" jelenség).
Ezt a problémát küszöböli ki a 3D üvegfólia.
Utólag derül ki csak hogy megérte-e.
Pl. a kollégám vett egy telót, ilyen íves üveget rá, 3 nap múlva leejtette, 150 ezer volt a betört kijelző cseréje. Ezután szintén tett rá üveget, meg biztosítást is kötött. A következő leejtés 2 nap múlva volt, a kijelző nem tört be, de színes csíkok lettek a kijelzőn. A biztosítás önrésze 30 ezer a kijelző cserére.
Nekem sose volt íves szélű telóm, és mindig minőségi tokot vettem rá, ami jól véd a széleken és a sarkokon. Sokat ejtem le a telefonom. Egyszer volt kijelzőtörésem, de az még egy Galaxy S3 volt. Azóta a tok jól dolgozik. Egy ilyen van rajta: [link]
Szóval kompromisszumokat kell kötni, pl. a sivatagban nem a legideálisabb választás a versenybicikli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!