Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12-ért mennyi előleget...

Iphone 12-ért mennyi előleget kérnek el Telenorban?

Figyelt kérdés

Hiper M Net Yes! tarifával venném majd ki a 128 gigás verzióval ami 284 989 Ft. Ez lesz az első előfizetésem. Múlt csütörtökön álltam be melózni, szóval az e havi fizetésem 75k lesz(igen, minimálbért kapok :)). Ez a pénz elég lesz arra, hogy kihozzam? Tudom, hogy az első havi részletet ott helyben le kell tennem(13k), szóval marad 62k-m. Annyit elfognak fogadni előlegként? A telenor support nem segített az ügyben!!

A kérdésre kérek választ, nem pedig a "blabala előfizetés car, vegyél olcsóbb telefont bruhh" dolgokat. Amilyen car melót végzek, megérdemlem a legjobbat....

2021. jún. 15. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy nektek, hogy mit vesz?

Kérdező, szerintem a legjobban úgy jársz, ha bemész és megkérdezed esetleg a 1220 hívd fel és kérdezd meg.

Új előfizetőtől bőven kérnek, azt tudsz mérlegelni, hogy megveszed ha lesz 0% thmmel

2021. jún. 15. 20:58
 12/18 A kérdező kommentje:

Milyent megjön a fizu már megyek is be.

Az ügyfélszolgálatnak már írtam messengeren, ők nem tudtak információval szolgálni.

2021. jún. 15. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem lesz elég. 90-100ezer körül biztos kérnek és még havidíj előleget is. Az ezt követő kb. 10 soros válaszomtól megkíméllek, mert a kérdésedben megkértél. Más oldalról: tényleg megérdemled a legjobbat, de minden relatív. A fizetésedhez mérten használd a legjobbat. Vagy ha Görög Zitát beülteted a Farraridba, akkor lécci hívj meg, hogy a receptet elkérjem. Kb. 24 éve keresek átlagban 10X annyit, mint Te, de Xiaomim van. Oké, meg feleség, meg család, meg lakás. Én is nulláról indultam, de tény, hogy nem iphone-nal kezdtem. Te viszont megérdemled a legjobbat és a hozzáállásod nagyon is tetszik. Hajrá! Majd jelezz vissza, mert nagyon szorítok. Görög Zitához is, meg a Ferrarihoz is.
2021. jún. 16. 16:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Annyit még talán valahogy kitudok majd perkálni.

Amugy érzem én a burkolt szarkazmust az írásodban, de legalább adtál normális választ is.

Még valami, ha havi 1 milla körül keresel, akkor biztos nem alja munkát végzel, szóval valszeg drága tárgyak nélkül is boldog vagy.

2021. jún. 16. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:

"Még valami, ha havi 1 milla körül keresel, akkor biztos nem alja munkát végzel, szóval valszeg drága tárgyak nélkül is boldog vagy."

A drága tárgyakkal se leszel boldog. Ezek csak átmeneti boldogságot adnak. Nem járnál jobban ha kitanulnál egy olyan szakmát amit szeretsz? Van egy rahedli pályaválasztási tanácsadó aki segithet.

2021. jún. 16. 17:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Streamer akarok lenni, azonkívül nem nagyon van semmi amit szívesen csinálnék. Esetleg bárpultosnak valami olyan helyre, ahova az értelmiség jár, ezalatt azt értem, hogy ilyen tiktokinfluencer józsikavagyokosztszohi meg hasonló emberkékkel egyáltalán ne kelljen találkoznom.
2021. jún. 16. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
A hozzáállásod továbbra is tetszik. A szóhasználatod és helyesírásod alapján szerintem sem Vagy most a helyeden. Szerintem még viszed jócskán többre is, viszont vigyázz, ne adósítsd el Magadat már az elején! Gondold át újra és amit azután döntesz az lesz Neked a legjobb. Ha iPhone-t veszel, ha nem.
2021. jún. 17. 00:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok valami derű látó a jövőmmel kapcsolatban.

Max annyit, hogy lefogom tenni targoncára is a jogosítványt kocsi után, és nem kell majd a lábamnak meghalnia.

2021. jún. 17. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!