Iphone 12-ért mennyi előleget kérnek el Telenorban?
Hiper M Net Yes! tarifával venném majd ki a 128 gigás verzióval ami 284 989 Ft. Ez lesz az első előfizetésem. Múlt csütörtökön álltam be melózni, szóval az e havi fizetésem 75k lesz(igen, minimálbért kapok :)). Ez a pénz elég lesz arra, hogy kihozzam? Tudom, hogy az első havi részletet ott helyben le kell tennem(13k), szóval marad 62k-m. Annyit elfognak fogadni előlegként? A telenor support nem segített az ügyben!!
A kérdésre kérek választ, nem pedig a "blabala előfizetés car, vegyél olcsóbb telefont bruhh" dolgokat. Amilyen car melót végzek, megérdemlem a legjobbat....

Tipikus fogyaszto. Azt hiszi, hogy ami a legdragabb az a legjobb.;D
Tenyleg vehetez olcsobb telefont. Xiaomik pl jo arban vannak tovabbra is.
De nekem mindegy. Kezd igy az eleted.

Mondjuk valóban nem ésszerű négyhavi fizetésed teljes árából telefont venni, de te tudod.
Az előleg elbírálása egyéni, de ha ez az első előfizetésed, nem csodálnám, ha elkérnék a telefon 40-50%-át. Nem g@cizni akarok, de le fogják törni a szarvad...
A legdrágább még mindig a 12pro max. Az, hogy kinek mi a legjobb pedig relatív. A Xiaomin pedig tudtommal nem Ios fut, nem kapnak 4-5 rendszerfrissítést, Jelenleg egy 16-os Se-t használok 4 éve már és még mindig normális teljesítményt hoz. Csak a homegomb rossz rajta, az akksi öreg már, van egy nagy repedés a kijelzőn. Ha ezek nem lennének, nem váltanék.
22 hónapos részletre venném, szóval szépen eloszlana a hónapok alatt. Ha a meg tényleg a felét fogják elkérni, akkor csak az előfizetést csináltatom meg, és csak jövőhónapban fogok készüléket kihozni.

Direkt leírom, hogy milyen válasz nem érdekel, erre 4-ből 2 válasz az. :)
Engem egy viszonylagos előleg összeg érdekelt, nem az hogy hogyan osszam be a pénzemet.
Csak elmondom, hogy bónuszokkal együtt jövőhónaptól kikapok majd havi 130k-t, abból a terveim szerint havi legalább 50-70k-t félrefogok majd tudni tenni, szóval nem fog kifolyni a pénz a kezeim közül....

"Engem egy viszonylagos előleg összeg érdekelt"
Megkaptad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!