Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Garanciás rossz teloért mért...

Garanciás rossz teloért mért nem ad a pannon most cserekészüléket?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hitelest választ egyedül a Pannon adhat, mondhatok én bármit...

A szerződést, vagy bármit ami erről szól, olvasd el, ha igazad van hivatkozz rá, ha nincs benne ilyesmi, akkor így jártál..

2010. aug. 25. 15:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Sony E telom 2 éves garanciával ( 1 éve vettem ) meghibásoddott, nem kaptam csere telot, pedig munkaeszközöm, kölcsön kértem ismeröstöl, arra lennék kiváncsi ez mindenhol igy van tehát 30-as 70 es teloknál is ? Elég szivás, mert naponta kell többször, mi van ha nem tudok szerezni ismeröstöl egy telot ?
2010. aug. 25. 15:17
 3/11 Jovanny ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták, hogy nincs hasonló kategóriás cserekészülékük, de valami sz.rt adtak volna. Mondtam a csajnak, hogy tartsa meg, mert volt már, hogy nálam sz.rt be a cserekészülékük, és majdnem kifizettették velem. Csak elküldtem őket a sunyiba, hogy nehogymár... Jobb ez így Neked, hidd el. :)
2010. aug. 25. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyibe került a készülék.

Kb. olyan 50-60e körüli telefonra már adnak cserekészüléket. Azalatt nagyon nem szokás.

2010. aug. 25. 15:32
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Bármilyen értékű telefonnál kapsz cseretelefont. Azért nem kapsz, mert ha elolvasod a garilevelet, benne van, hogy 1 évpannon, utána még1 év sony ericsson garncia. Valószínüleg már túllépted az 1 évet. Előzőnek pedig: Ki mesélte neked ezt, hogy csak 50-60 ezer ft-tól adnak cserekészüéket?
2010. aug. 25. 15:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Akár hiszed akár nem 1 éve volt tegnap h vettem a telot 28 ezr ft volt, és szora sem méltatott a csere telefon miatt, hiába kérdeztem.Tegnap vittem be h rossz !!

Ja Debrecenben élek és a Fórumba kellett vinnem media m- ba.

2010. aug. 25. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:

15:42

gsm üzletben mondták

2010. aug. 25. 15:57
 8/11 Jovanny ***** válasza:
Media Markt...lehet, hogy azért. Miért nem Telenor/pannon boltban vetted? :)
2010. aug. 25. 16:22
 9/11 bp1985 ***** válasza:
az gsm üzlet, és nem szolgáltató. Ezért kell normális helyen venni:)
2010. aug. 25. 21:17
 10/11 bp1985 ***** válasza:
Media marktba nem is fognak neked cseretelefont adni, sony ericssonhoz kell vinni, ott adnak, ha gyárilag független.
2010. aug. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!