Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejárt személyi igazolvány...

Lejárt személyi igazolvány miatt nem fogadja el az éves adategyeztetést a Telenornál?

Figyelt kérdés
Ezt a hülyeséget minek találták? Ez miatt fogom elveszteni a számom. Beírtam minden adatot így úgy amúgy, ponttal, pont nélkül.

2021. jún. 11. 21:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Holnap menj be a tmobilehoz

9

Nekem is új személyim lett, nem kellett bemennem. Épp múlt héten csináltam meg az egyeztetést.

Az űrlapon nincs útlevél lehetőség csak személyi

2021. jún. 12. 00:14
 12/25 A kérdező kommentje:

új személyi több idő nem? Nekem s.o.s kellett volna. Pedig tisztességel egyeztettem de nem fogadta el. Veszek új számot szerintem.

De erre nincsenek felkészülve? Nem a kormány mondta hogy lejárt személyi a vírus miatt elfogadott?

2021. jún. 12. 01:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Új ideiglenes személyit azonnal adnak, de még ha kész is van, tökmindegy, mert a telekomnál az előző van számon tartva. Azt ők nem kapják meg a népességnyilvántartóból, hogy Kiss Jolán személyije 807000AB-ről 606378BC-re változott, ahhoz az ügyfélnek be kell mennie jelenteni, hogy „ez az új személyim száma” (lehet valahogy elektronikusan is, de bonyolultabb).
2021. jún. 12. 01:12
 14/25 anonim ***** válasza:

13

Mint írtam nekem sem kellett bemennem ezért

2021. jún. 12. 01:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Nyugidj meg lecci. Nem fog elveszni azonnal. Van ra turelmi ido. Felfuggesztik, de meglesz, csak akkor mar kod is kell hozza(tulok kapod egyezteteskor). Vagy bemesz
2021. jún. 12. 01:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Felmentem, 4-es 6-os (mint a villamos, onnan tudom. Tudod, én mielőtt valakinek tanácsot adok itt, ellenőrzöm! "Kérjük készítsd elő érvényes személyazonosító igazolványodat, jogosítványodat, vagy útleveledet!"
2021. jún. 12. 07:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit fűznék hozzá a témához, hogy a szolgáltatók 1 (vagy 2) hónappal az adategyeztetés határideje előtt küldenek SMS -t arról, hogy lassan adategyeztetést kellene végezni... És aznap már el is végezhető (tapasztalat, így jött ki az, hogy egy évben kétszer is adategyeztettem)...

De az okát én sem értem... Elvileg így is lehetne a birtokomban egyidejűleg 50 feltöltős SIM is, ha akarnám... Vagy több is... Szóval nem értem, mi szükség erre, hogy kemény 2 percet elvegyenek az életemből MAJDNEM évente...

2021. jún. 12. 14:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Felhivnak telefonon is...
2021. jún. 12. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért van hogy válts előfizura. Ha nem online intézed, minden alkalommal megpróbálnak átcsábítani előfizura. Nekik ez éri meg.
2021. jún. 12. 14:12
 20/25 A kérdező kommentje:

17es.

En ismetlem csak azt nem ertem hogyha van olyan kormany dontes hogy a lejart szemelyi meghosszabbitodik a virus miatt valami ilyesmi, es en adategyeztetek akkor miert nem fogadja el?

Nem ket percem ment ra hanem millioszor ket perc es ennek az ertelmet nem latom.

Regen nem volt ez evente es megvoltunk, mitol lesz ettol jobb?

2021. jún. 12. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!