Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehallgatnak?miert?Mit lehet...

Lehallgatnak?miert?Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap a testveremmel beszeltem telefonon,surun beszelunk mindig ő hiv!nemetorszag-nagyarorszag.Beszeltunk vagy 10perce amikor is nalam megszunt a vonal,de o ugyan azt hallotta vissza mint amit elmondtam neki 3perccel elobb!meg meg is kerdezte,hogy hulye vagyok e miert mondom el megint ugyan azt!mintha visszajatszottak volna

Jart mar valaki igy?

2021. jún. 10. 13:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%
Dehogyis, csak veszik és ha gyanús vagy visszahallgattják. Mi ebben a hihetetlen nyíltan vállalják a hatóságok, hogy vannak megfigyelések terrorelhárításnál. Honnan veszed, hogy nincs meg a mód arra, hogy bárkinek a hivasat visszahallgattják ha kell. Értem, hogy fent említett sztoriban nem erről van szó de ha kell visszahallgattják és az nem Józsi lesz a zsákfaluból hanem magas rangú titkosszolgálatis.
2021. jún. 10. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:
mi gyanús?? ha a rendőrség kerget, akkor oké, hallgassanak le. de ha semmi közöd nincs semmilyen büntethető dologhoz? miért érdekelne bárkit hogy marika elmondja jolánkának, mi volt tegnap a szulejmánban?
2021. jún. 10. 20:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A fosbukon bezzeg kiraktok mindent :)
2021. jún. 10. 20:45
 24/25 anonim ***** válasza:

29:

Leírom hogy:” Manapság a “lehallgatást” nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül Hans, a StaSi ügynök és jegyzetel.”

Erre jössz ezzel: “ fizetnek valami minimálbéres szerencsétlent hogy végighallgassa az átlag embernek lényegtelen ömlengéseit?”

Gyorsolvasást tanultál?

“honnan veszed hogy megvan az az infrastruktúra amivel közembereket hallgatnának le ezrével, tízezrével, százezrével?”

Onnan hogy részben szakmabeli vagyok, másrészt nem buborékban élek.

Már 20 éve is az ment marketing oktatáson, hogy milyen értékes adatokat lehet gyűjteni a vásárlási szokásokról a pontgyűjtőkártyákkal.

Persze merő véletlen, hogy ha feleség pöttyös tangát néz otthon, 1 órán belül a céges, a magán mobilom és a benti asztali gépem is kezdi tolni pöttyös tangás reklámokat.

Nagyfokú naivitás kell, hogy az ember azt higgye, hogy ha egy google asszisztenst berak a nappaliba, ami hivatalosan küldi a hangmintát a központba, majd ott nem lesz ugye analizálva, hogy esetleg milyen márkanevek hangzottak el stb.

Ez még az ártatlan oldala a dolognak.

2021. jún. 10. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
29=20
2021. jún. 10. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!