Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehallgatnak?miert?Mit lehet...

Lehallgatnak?miert?Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap a testveremmel beszeltem telefonon,surun beszelunk mindig ő hiv!nemetorszag-nagyarorszag.Beszeltunk vagy 10perce amikor is nalam megszunt a vonal,de o ugyan azt hallotta vissza mint amit elmondtam neki 3perccel elobb!meg meg is kerdezte,hogy hulye vagyok e miert mondom el megint ugyan azt!mintha visszajatszottak volna

Jart mar valaki igy?

2021. jún. 10. 13:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen kérdés is volt már az oldalon, technikai probléma.
2021. jún. 10. 15:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszó: csomagkapcsolt hálózat.

A Magyarország-Németország között létrejövő kapcsolatban több köztes állomás van, amelyek a Te hangod telefon által digitalizált változatának rövid idejű szeleteit kis ideig tárolják a memóriájukban (ezt szokták nevezni puffernek), majd továbbítják a kapcsolatban utána következő állomásnak.

Amikor megszakadt a kapcsolat köztetek, újracsatlakozáskor - ami tarthatott több percig - a telefon lekérte a legközelebbi köztes állomás pufferéből az elérhető adatfolyam-szeleteket - ezért hallotta vissza az ismerősöd a beszélgetés utolsó 3 percét.

A régi vonalkapcsolt telefonos hálózatoknál közvetlen kapcsolat épült ki köztetek, a köztes állomások nem tároltak semmit (hacsak a telefonos kisasszony vagy a III/V-ös elvtárs bele nem hallgatott a vonalba ;) ), ha megszakadt a vonal, akkor az bizony megszakadt (és ha újracsatlakozásra került a sor, megeshetett, hogy nem az ismerősöd szólalt meg, hanem a Vasedény: [link] ;) ).

2021. jún. 10. 15:21
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
nem értem ez miért utalna lehallgatásra
2021. jún. 10. 15:25
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes módon mindig a senkik hiszik h lehallgatják őket...
2021. jún. 10. 16:34
 15/25 A kérdező kommentje:
Ezt a kommentet le sem kellett volna irnod..
2021. jún. 10. 16:52
 16/25 anonim válasza:
100%
Velünk is megtörtént. Mo- Németország
2021. jún. 10. 16:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted miért pont téged hallgatnának le?
2021. jún. 10. 17:19
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

17 másképp kérdezném.

Miért ne hallgatnának le mindenkit, ha az infrastruktúra megvan?

Nincs abban semmi új pl. hogy guglihoz küldi be alexa amit otthon beszélgetsz, az ottani kiértékelés alapján hajtja végre a parancsokat. Szinte az összes biztonsági kamera sem helyben fut már, hanem lövik fel a szerverre, hogy te megnézhesd a telefonról.

Manapság a “lehallgatást” nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül Hans, a StaSi ügynök és jegyzetel.

2021. jún. 10. 17:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ma olyan volt, hogy hívtak egy nem ismerős német számról, felvettem és 2 ember telefonbeszélgetésébe csöppentem bele. Hiába szóltam bele, ők nem hallottak engem. Szóval szerintem technikai probléma lehetett. Nem tudom, hogy mennyire számìt de Kölnben voltam amikor jött a hívás.
2021. jún. 10. 17:32
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

"Miért ne hallgatnának le mindenkit, ha az infrastruktúra megvan?"

honnan veszed hogy megvan az az infrastruktúra amivel közembereket hallgatnának le ezrével, tízezrével, százezrével? fizetnek valami minimálbéres szerencsétlent hogy végighallgassa az átlag embernek lényegtelen ömlengéseit? miért?? mi profitja származna ebből bárkinek is?

2021. jún. 10. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!