Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Deezer, Spotify vagy Apple music?

Deezer, Spotify vagy Apple music?

Figyelt kérdés
Melyiket éri meg jobban? Melyik gazdagabb zenében? Apple felhasználó vagyok, ha ez számítana.
2021. jún. 9. 07:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 - Nincsen, de ha lenne, akkor is kevesen élnek vele, ugyanis a legtöbben pl. vezeték nélküli fülessel használják a legtöbbet, vagy vezeték nélküli hangszóróra tolják ki, azon a technológián meg nem lesz hifi, még ha a nyersanyag az is.

+1-et adok a Spotify-nak, időnként mellette előfizetek az AppleMusic-ra is, hogy lássam, mennyit fejlődtek, de eddig még szinte mindenben a Spotify győzött: az ajánlások, a community playlist-ek, a listák automatikus folytatása hasonló zenékkel, a kezelőfelület, mind-mind olyan előnyei, amit az Apple még nem hozott be - legalább is számomra nem.

2021. jún. 10. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Én mind a hármat kipróbáltam. Megmondom őszintén a Spotify a legjobb ezek közül. Ugye azt összetudod kapcsolni bármilyen fiókkal(pl. Discorddal), meg a Spotify nagyon sok eszközt támogat.
2021. júl. 15. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
*között
2021. júl. 15. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:

#11.Van olyan hogy aptX HD, illetve LDAC.

Szóval már létező dolog, az LDAC pl. már képes lossless zenét továbbítani bluetooth-n.

Azzal egyet értek hogy a legtöbbnek mindegy, de a lehetőség adott.

2021. júl. 15. 15:25
 15/15 Morzsi007 ***** válasza:
Én pl otthon is használom, akkor nem feltétlenül vezeték nélkül, így ki tudom használni a Lossless minőséget, és hát azért van különbség.
2021. júl. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!