Beats fej/fülhallgatókban mi ilyen drága?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nagyon szeretem az Apple termékeket, csak azt használok, de azért felmerül bennem a kérdés, hogy egy "egyszerű" fejhallgatóban mi 120.000 ft?2017. máj. 31. 20:05
1/4 merhabal válasza:
Ennyi pénzért már szerintem aktív zajszűrőset kapsz.
De bizony egy jó adag hype is van körülötte.
Ha megnézed, nagyon sok előadó preferálja klipjeiben ezt a márkát. (Volt régen Lady Gaga signature füles is.)
Szóval van egy alap jó minőség+hype+parasztvakítás=drága
Láttam régen egy videót, ott szétszedtek egy beats solo-t... Még kamu súlyok is voltak benne. :D
Ár/érték arányban hamarabb vennék AKG-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is klippekben láttam a Beats termékeket, hangszórókat, fejhallgatókat.. Mondjuk kiváncsi lennék a hangzására, miben tud többet, mint mondjuk egy 10e-s fejhallgató :D :D
2017. máj. 31. 20:33
3/4 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az autó esetében, vehetsz 1 millióért is kocsit, ami ugyanúgy megfelel minden célodnak, de mégsem lesz olyan, mint egy 2017-es S osztályú Merci.
4/4 Mr_Sonka válasza:
Valójában a név mi mögött áll azért ilyen drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!