Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mást is szokott itt hívogatni...

Mást is szokott itt hívogatni egy privát szám naponta többször?

Figyelt kérdés

Egy ideje engem folyamatosan hívogatott egy ismeretlen privát szám.

Naponta volt hogy 6x is és este 10 után is.

Hiába nyomtam ki egyből hívott utána többször.

Felvettem párszor mert nem sejtettem ki lehet és valami háttérzajok voltak ami mintha valaki direkt zögetett volna vagy csörömpölt volna dolgokat nem a tipikus irodai zajok, meg mint egy hülye gyerek nem tudott válaszolni se csak nyögdécselt de nem úgy hanem mint aki direkt idegeítenie.

Nem hinném hogy ez ilyen lehúzós csalók lenne hanem valami unatokzó csajszi mert lány hangja volt.

Ami bossszant hogy emiatt direkt számot cseréltem mert ez nagyon sok ideig tartott hogy hívott még ha ignoráltam is akkor is..

Erre 2 napja megint megtalálta az új számomat mondom ilyen nincs.

Elsőnek nem vettem fel mert vasárnap volt és este meg épp nem voltam közelben, viszont utána már felvettem mert gondoltam munka és hát egyből felismertem hogy ez ő...

Barátnőmet is elvileg pont ugyanez hívogathatja mert neki is 7x hívta egy nap és ugyanígy nyögdécselés volt bár ez nem biztos.

Hogy találta meg ilyen gyorsan az új számomat valaki? MI célból?

Már kezdek félni nehogy valami rosszakaróm legyen de nem ismernék senkit aki idáig menne és miért pont ilyenkor.

Még szerencse hogy csak hív és nem üzenget valami hátborzongatót.

tavaly október óta van ez és kiszámíthatatlan mikor hív, most pl. alig hív 2x hívott eddig és ennyi. régen folyamatosan.

Nem hiszem hogy a rendőrség is tudna kezdeni bármit.

Letiltani nem tudom mint más számot mert nincs is mit letiltani sajnos.

Eddig azt csináltam hogy ha hív felveszem és félreteszem majd egy idő után lette elvégre csak az ő pénze fogy mert mióta ez hív nem figyeltem fel hogy fogyott volna nagyobb összeg a pénzemből a mobilon.

Nem akarok senkit megsérteni de tényleg olyan mintha egy fogyatékos unatkozó kislány hívogatna és ennyire eltökélt hogy még az új számomat is megtalálta...

Nem értem valakinek ez miért szórakozás?

Már tényleg félek nehogy valami régi ismerős szórakozzon velem vagy mi és ezzel akarna kiidegelni ami mondjuk sikerül is. Azt hittem megúszom mert mióta új a számom azóta nem is hívott idegen csak 2 napja...

Ma pl.nem is hívott se tegnap csak délelőtt.

2021. jún. 8. 17:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy működik, hogy ha olyan valaki hív, aki nem küldi a számát, nem csörög ki a telefon, nem jelzi semmilyen módon, hogy nem fogadott hívás volt. Csak akkor szerzenék róla tudomást, ha a hívásnaplót nézegetném - de nem szoktam - most a kedvedért megnéztem, és látom, hogy a múlt héten szerdai napon volt 4 "Magántelefonszám" nevű, és szombaton 1 letiltott számról hívásom, amiről eddig nem tudtam - de nem is érdekel - mint mondtam: 10-15 éve így van beállítva, nekem ez így megfelel.

@off

Múlt hónap elején fordult elő, hogy hívott a barátnőm: a férje ott toporog melette és nem tud engem elérni az új telefonjáról. :D Feljöttek, elkértem a telefonját, beállítottam, visszaadtam neki: most próbálj hívni. Működik! Gyárilag úgy volt beállítva az új telefon, hogy nem küldte a hívásazonosítóját, így nálam meg nem jelezte a hívását. ¯\_(ツ)_/¯

2021. jún. 8. 20:03
 32/39 A kérdező kommentje:
31.muszáj amúgy folyton ezt az idgesítő hangualtjelet mindenhova odabasznod?🤦
2021. jún. 8. 20:54
 33/39 anonim ***** válasza:
65%
31. De akkor az letilt minden olyan számót, ami nincs benne a telefonodban, nem? Lényegtelen, hogy privát szám vagy sem. Akkor az meg nem jó, mert lehet pont egy ismerős akar új számról elérni, és így nem tud.
2021. jún. 12. 11:07
 34/39 anonim ***** válasza:
53%

Hisztike, az az egy válaszom volt csak (29.) Úgyhogy ne ugass be, ha egy mód van rá. Hülyének lenni állampolgári jog, éljél vele nyugodtan, csak ne hisztizd tele a fórumot. A megoldást többen leírták, le kell tiltani a rejtett számról történő hívások fogadását. Le van írva hogy kell, vagy a telefonod leírásában, vagy a neten háűrom perc alatt meg lehet találni. Csak akarni kell. Persze akinek csak megszületni volt nehéz, mert mindent a segge alá toltak, az el sem tudja képzelni, hogy milyen az, amikor egy problémát egymaga megold.

2021. jún. 12. 11:40
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor az letilt minden olyan számót, ami nincs benne a telefonodban, nem? Lényegtelen, hogy privát szám vagy sem."

Nem!

Csak azokat a hívásokat tiltja le, amik nem küldik az azonosító ID-t (telefonszámot).

2021. jún. 12. 12:25
 36/39 anonim ***** válasza:

Mondjul, mikot még az irodából dolgoztam, a régi telefonokat úgy állították be központilag, hogy nem küldött számot. Pedig munkaügyben hívtam volna őket (és én is utálom, és nem veszem fel az ismeretlen számot.)

Most meg nincs munkahelyi telefon, az enyémet meg nem küldöm el minden ügyfélnek..szerencsére másik csapatban vagyok, s email megy.

2021. jún. 12. 19:45
 37/39 anonim válasza:
25%
34.pontozás alapján jobb ha kussoltál volna..
2021. jún. 23. 21:40
 38/39 anonim ***** válasza:
62%

#37 leszarom a pontozást. Mivel az emberek többsége funkcionálisan idióta, és rohadt nagyra van a saját nulla tudásával, a pontozás is kb. ennyit ér. 9 év és majdnem 18 ezer válasz után az embert már nem érdekli, hogy fajsúlytalan percemberkék melyik gombot nyomkodják.

Van az a kb 10-15 ember, akiket már a stílusukról meg lehet ismerni akkor is, ha épp rejtve van a nevük, akinek az ember alaposabban elolvassa a válaszát, vagy kérdez tőlük,

De azért jó látni hogy téged mennyire frusztrál ez az egész.

2021. jún. 25. 09:37
 39/39 anonim válasza:

38.hol frusztál XD

te dili vagy ember..

2021. jún. 25. 15:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!