Iphone-nak milyen előnyei vannak androidos telefonokkal
szemben?
Figyelt kérdés
Most készülök Huawei-ről Iphone-ra váltani. Akinek esetleg van bármi tapasztalata ilyen jellegű váltásról, az légyszíves leírná miben jobb (vagy esetleg rosszabb) az élet Iphone-nal? Előre is köszönöm a válaszokat.
Vallásos androidosként írom az IOS előnyeit: a legnagyobb előnye abból fakad, és emiatt annyira stabil az egész, hogy az IOSt kifejezetten csak az aktuális Iphonra fejlesztik, emiatt az Iphone fele annyi RAMal is ugyanolyan jól megy, mint egy Androidos Samsung, kisebb proci is elég, stabilabb az egész. Az Androidot pedig úgy írják, hogy legalább 100 féle telefonra kompatibilis legyen, ami önmagában is egy bravúr, de vannak hátulütői. Mindenesetre én a Samsungra esküszöm, persze zabálja az energiát rajta a 10es Android, de ha olyan telefonod van, amiben van rendes proci, Ram, akkor verhetetlen.
2021. jún. 6. 07:19
12/20 anonim válasza:
11-es, ez igy igaz, Androidos telefonból is ezért érdemes a felső kategóriából választani, mert ott van megfelelően erős hardver a rendszer működtetésére, és kb. ott van árban is mint egy iPhone.
2021. jún. 6. 08:08
13/20 anonim válasza:
Van több régi apple készülékem de nem enged semmit se feltelepiteni mert nincs uj ios verzio rajta. Android készülékek 20 ev mulva is hasznalhatoak maradnak hala a kozosseg altal fejlesztett operacios rendszereknek. Android elonyei messze tulbillennek az apple elonyeihez kepest.
2021. jún. 6. 12:18
14/20 anonim válasza:
13as
Ugyanaz mindkettő, van egy nagyon szeretett Galaxy S2őm, sok év használat után, 2015 végén tettem le. Néha bekapcsolom, mára gyakorlatilag teljesen használhatatlan, egyszerűen lelassul rajta az op rendszer, frissítés nincs. Pedig maga a teló tökéletesen működne. Lehet szórakozni ROM-al meg hasonlók, de az nem normál, megbízható használatra való, csak geek embereknek.
2021. jún. 6. 12:25
15/20 anonim válasza:
tovább kap frissítést, gyors
2021. jún. 9. 12:37
16/20 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én szeretek töltőt kapni az új telefonomhoz.
2021. jún. 9. 16:54
17/20 anonim válasza:
Hát igen ez a töltő dolog az iPhone-nál érdekes, mikor a 100k alatti Xiaomikhoz is adnak töltőt, ráadásul gyors töltőt.
Erre mondják az iPhone fanok, hogy ha van 300k iPhone-ra akkor nem igaz, hogy az a plusz 7-8 ezer földhöz vág, oké de akkor is.
A környezet védelmi duma meg f@szság.
2021. jún. 9. 17:16
18/20 anonim válasza:
Felső kategóriás Android telefonokhoz se adnak hálózati adaptert, csak, hogy egyenlőbb legyen a "harc".
2021. jún. 9. 17:25
19/20 anonim válasza:
17es
Az a baj, hogy amit az Iphone bevezet, az jön 2 év múlva a Samsungnál is. A Samsung maga cikizte az Iphone-t a jack kábel miatt, errefel a következő modellnél már a Samsung is kihagyta a jack dugót....
2021. jún. 9. 19:00
20/20 anonim válasza:
Hát az iPhone sokkal gyorsabb és jobb szerintem! De milyen iPhonet akarsz venni? Mert ha pl iPhone 5-t akkor talán még az android is jo…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!