Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok végleg kilépni...

Hogyan tudok végleg kilépni instagram profilból iphoneon?

Figyelt kérdés
Van egy pár régi insta amit már nem használok viszont az alkalmazason belül ha ki jelentkezek ugyan úgy ott marad és ha veletlenul ranyomok be is jelentkezik, nem kér jelszót sem. Ezeket szeretném teljesen kitörölni az alkalmazásbol. Próbáltam hogy letorlom az instat és újra le de ugyanúgy belepett az összesbe amikor letöltöttem. Androidon tudom hogy lehetett alkalmazások adatait torolni (akkor ki is lépett mindenbol és előzményeket is törölt) iphoneon viszont nem talaltam ilyen lehetőséget :(

2021. máj. 30. 21:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Beállítások – Jelszavak (itt megkeresed az instát, rámész a kiválasztott fiókra) – Jelszó törlése. Hátha így működik.
2021. jún. 4. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!