Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE 2020 vagy Google...

IPhone SE 2020 vagy Google Pixel 4a?

Figyelt kérdés
Telefon csere előtt állok, ezt a két készüléket néztem ki. Elolvastam róluk sok véleményt, tesztet, és egy dolog nem tiszta. Amikor azt mondják, hogy az IOS egy letisztultabb, egyszerűbben kezelhető rendszer mint az Android, akkor mire gondoljak? Mi egyszerűbb iOS rendszerben az Androiddal szemben? Jelenleg egy Xiaomi MI A1 telefonom van, ezt váltaná a két versenyző közül az egyik. Nem vagyok elkötelezett Android vagy IOS fan, igazából az Apple rendszerét még sohasem használtam. Mit értünk az alatt, hogy egy iPhone sokkal egyszerűbben kezelhető mint az Android?

#Pixel 4a vs iPhone 2020
2021. máj. 27. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Bocs már, de ti most erről beszéltek?

[link]

Mert ha igen, akkor ez egy kalap szar. De úgy őszintén, ilyen sok pénzért ez piszkosul nem éri meg. Még a feléért se. Csak a fele árából egy felső-közép kategóriás androidos telót lehet venni, a teljes árából meg már igazán kijár egy csúcskategóriás telefon...

2021. jún. 23. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Okok

“Kinek a Papp kinek a Papp né”

Idejössz lecseszni, hihetetlen

2021. jún. 23. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem hogy bárkit lecsesztem volna.
2021. jún. 23. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed igen, idéz már fel azt a részt amelyik "lecsesz", köszi!
2021. jún. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!