Sokkal jobb telefonnak számít a Xiaomi Mi 10T pro 5g, mint a Xiaomi Mi 11 lite 5g telefon?
Figyelt kérdés
Tudom nem ezt kéne figyelembe vennem egy telefonvásárlásnál, de a 11 számomra sokkal vonzóbb, mint a 10T kialakítása külsőleg. Viszont van bőven eltérés a belsőt illetően a 10T javára. Ami fontos számomra, hogy szép képeket tudjak készíteni és jól bírjon ki egy napot átlag felhasználásra, (nem tervezek rajta órákon át játszani netezésre, zenehalgatásra használom főként a telefonomat) Ajánlanátok a 11et,vagy mindenképp az erősebb 10T a nyerő? Esetleg valami más telefon hasonló árkategóriában?2021. máj. 25. 17:32
1/4 anonim válasza:
Szia!
Tök mindegy.
A Xiaomi szinte naponta dob ki új készülékeket.
Azt vedd meg, amelyik tetszik :)
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a gyors válaszod! Emellet ha kérdezhetem, te jó minőségűnek tartod a márkát/ ezen belül az adott telefonokat?
2021. máj. 25. 18:06
3/4 Szirty válasza:
Nekem azon kívül, hogy egy frissítés után kétszer olyan gyorsan merült, majd valamivel később boot loop-ba került ami miatt gyári visszaállítást kellet végrehajtani, nincs vele bajom. :)
Kb mindegyiknek van valami kínja, nem mondanám hogy ez jobb vagy rosszabb mint a többi.
4/4 anonim válasza:
Szia!
#1. válaszoló vagyok.
Én is Xiaomit szeretnék majd venni magamnak a nyáron.
Még pontosan nem tudom, hogy milyet, mert tényleg annyi készüléke van a Xiaominak, hogy lehetetlenség választani, de ha minden igaz, akkor Mi 11 Lite 5 G-t fogok vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!