Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Állítható a felbontás kisebbre...

Állítható a felbontás kisebbre mondjuk 1440pről 1080pre hogy kevesebbet zabáljon a mobil játék közben?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 11:06
 1/6 anonim válasza:
Hát ha rövid akarok lenni, akkor szerintem nem állítható, én még nem találkoztam ilyen opcióval, de ha bemész a beállításokba és rámész, hogy kijelző, vagy megjelenés (telefonfüggő) és ott se találsz felbontás állítást, akkor nem lehet, de lehet vannak olyan programok amikkel lehet állítani, de erre elég kis esélyt látok.
2021. máj. 22. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Telefonfüggő.

S10+-nál és P20 Pro-nál lehetett, Mate 10 lite-nél nem.

2021. máj. 22. 11:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor paradox módon kisebb felbontású teló jobb értékeket produkálhat mint egy nagyobb felbontású pro verzió,ha ugyanaz a SoC,tehát a pro rosszabb xddd
2021. máj. 22. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában a pro és a butított változatok sosem ugyanazzal a chipsettel kerülnek piacra 😃
2021. máj. 22. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
A genshin impactben pl lehet állítani felbontást. És igen, pl az iPhone SE 2020 jobb fps-t produkál mint a 11 Pro Max mert ugyanaz a SoC de harmadakkora felbontás
2021. máj. 22. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
És az fps-t is lehet limitálni 30-ra vagy 60-ra
2021. máj. 22. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!