Fizetős (nem ingyenes) applikáció átvihető másik telefonra?
Alkalmazás függő.
Érdeklődj a fejlesztőnél.
Szerintem is. Az app tulaja (aki nem feltétlenül azonos a fejlesztővel, hiszen rengeteg fejlesztő dolgozik vállalkozóként, bérmunkában) dönti el, hogy mit lehet és mit nem.
Mindazonáltal 2 telefonon 1 előfizetéssel én a szolgáltató helyében nem engedném(vagy max. egy arányosan megemelt díj fejében engedném technikailag), hanem akkor úgy, hogy a másik telefonra kikapcsolja, elérhetetlenné(illetve csakis újabb előfizetés vásárlásával) teszi az adott szolgáltatást.
Ha a Play Áruházból van letöltve akkor igen, csak be kell jelentkezned az új telefonon is.
Amúgy azzal olyat is lehet csinálni, hogy ha valami akciós annyira, hogy teljesen ingyenes, és a letöltést elindítod, de le is állítod, akkor mikor az akció lejárt is le tudod majd tölteni ingyen. ;) Csak kell vigyázni arra az accountra.
Köszi, utolsó. 3 500 Ft amúgy, nem vág(na) földhöz, ha újra ki kell(ene) fizetni, na de mégis.
(Olyan béna vagyok a telefonokhoz, hogy egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem...)
"egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem...)"
Vannak alkalmazások, amik átköltöztetnek mindent az új készülékre, még a beállításokat is. Igaz, jellemzően csak azonos márkákkal működik.
Pl. itt egy Samsungra: [link]
"Olyan béna vagyok a telefonokhoz, hogy egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem..."
A médiatartalmakat átmásolod valahova, a telepített alkalmazásokba meg bejelentkezel...(Akár Facebook-al is) Vagy pl egy Minecraft világ mappáját is simán csak ki kell másolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!