Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fizetős (nem ingyenes) appliká...

Fizetős (nem ingyenes) applikáció átvihető másik telefonra?

Figyelt kérdés
Fontos lenne már most/ma tudnom használni, a telefonom viszont halódik. Androidos, ha ez számít. Hamarosan csere.
2021. máj. 22. 08:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazzal a fiókkal kell bejelentkezz a másik telefonon, mint amelyikkel megvetted. Nem eszközre veszed meg, hanem fiókra.
2021. máj. 22. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Alkalmazás függő.

Érdeklődj a fejlesztőnél.

2021. máj. 22. 08:20
 3/9 A kérdező kommentje:
OK, értem, köszönöm.
2021. máj. 22. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem is. Az app tulaja (aki nem feltétlenül azonos a fejlesztővel, hiszen rengeteg fejlesztő dolgozik vállalkozóként, bérmunkában) dönti el, hogy mit lehet és mit nem.

Mindazonáltal 2 telefonon 1 előfizetéssel én a szolgáltató helyében nem engedném(vagy max. egy arányosan megemelt díj fejében engedném technikailag), hanem akkor úgy, hogy a másik telefonra kikapcsolja, elérhetetlenné(illetve csakis újabb előfizetés vásárlásával) teszi az adott szolgáltatást.

2021. máj. 22. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha a Play Áruházból van letöltve akkor igen, csak be kell jelentkezned az új telefonon is.

Amúgy azzal olyat is lehet csinálni, hogy ha valami akciós annyira, hogy teljesen ingyenes, és a letöltést elindítod, de le is állítod, akkor mikor az akció lejárt is le tudod majd tölteni ingyen. ;) Csak kell vigyázni arra az accountra.

2021. máj. 22. 08:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, utolsó. 3 500 Ft amúgy, nem vág(na) földhöz, ha újra ki kell(ene) fizetni, na de mégis.

(Olyan béna vagyok a telefonokhoz, hogy egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem...)

2021. máj. 22. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem...)"

Vannak alkalmazások, amik átköltöztetnek mindent az új készülékre, még a beállításokat is. Igaz, jellemzően csak azonos márkákkal működik.

Pl. itt egy Samsungra: [link]

2021. máj. 22. 10:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. máj. 22. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan béna vagyok a telefonokhoz, hogy egy gyári visszaállítást sem merek megcsinálni, mert hogy fogom visszapakolni azt, amit már végre sikerült rátennem..."

A médiatartalmakat átmásolod valahova, a telepített alkalmazásokba meg bejelentkezel...(Akár Facebook-al is) Vagy pl egy Minecraft világ mappáját is simán csak ki kell másolni.

2021. máj. 22. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!