Budapesten melyik szervízbe vigyem halott képernyős S7-em ahol lementik róla a képeim és jegyzeteim max 2-3 óra alatt?
Alleban van egy gyorsszervíz. Nem jut eszembe a neve. Fent van az elsőn, úgy rémlik.
Oda nem kell időpont, és 2 - 3 óra alstt megcsinálnak mindent.
Készülj rá, hogy nem biztos, hogy le tudják menteni.
Én s6-tal jártam ugyanígy, de mivel a samu roppant bizonságos, a képernyőn engedélyezned kell az adatátvitelt.
Na most, ha nincs képernyő...
Nekem anno azt mondták, hogy akkor lehet leszedni, ha te a fenti beállítást előre kilőtted a telefonban, különben sehogyse enged hozzáférni az adatokhoz.
A hivatalos szervizben meg alapból nincs adatmentés, biztonsági okokból, hiába kértem és fizettem volna rá, azzal kezdik, hogy legyalulják nullára.
Szóval nekem így mindenem elveszett a törött kijelző miatt. Remélem, neked szerencséd lesz, de erre készülj.
Emlékmentő is foglalkozik ilyesmivel. De az időt nem te szabod meg. Beviszed, és beállsz a sor végére... ha kész, értesítenek. Napok múlva, nem órák múlva.
vagy keresel rá egy gagyi beégett ocsmány képernyőt (keretestűl..s akkor csak atpakolod az alaplapot) óchón azt lementesz mindent (ha már nem szinkronizáltál..)
... 3 óra..😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!