Mi tart vissza egy mobilgyártót hogy a 2020-as sőt 2021-es kiadású mobiljára android 10-et /11-et tegyen? kiadják a mobilt 2020ban 21ben droid 8-al?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 13:44
11/14 anonim válasza:
Hagyjuk már a bóvli strapahúgy végeláthatatlan feature sorát! Ha kihasználnád is, hamar rájönnél, hogy a legfosabb célműszer porig alázza a nagyszerű mobilodat. Lehet így villogni vele, persze. Aztán aki kicsit is rálát, az ilyen lesajnáló félmosolyokkal tudatja veled, hogy már alig várja, hogy begördülj egy fekete, beszélő Pontiac-kal,vagy ilyesmi...
12/14 A kérdező kommentje:
"a legfosabb célműszer porig alázza a nagyszerű mobilodat."
ez ÍGY VAN!! csak míg a célműszer önmagában kerül annyiba mint ebben a mobilban a sokadik mérőeszköz meg a célműszerhez külön koffer kell (ld fénymérő) így.... így igenis van ezeknek létjogosultsága.
A fotós Nikon fénymérőszett maga fél millió forint.
És nem teszed zsebre.
Nyomásmérő humifiyt stb--- külön teherautó kéne ennek a sok sz**nak.
2021. máj. 17. 17:33
13/14 anonim válasza:
én vettem 1-2 hete új telefont amin android 9 pie van
Lg 41s
Én is furcsállom hogy miért android 9 van rajta, de amugy nem zavar
14/14 anonim válasza:
Van azért egyszerűbb, olcsóbb, kisebb fénymérő is, ami még mindig jobb lehet, mint egy el se terjedt telóban az akármilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!