Olyen (drágább) droid telefon, ami az első érintésre reagál másfél éves korában is (nem kell kétszer hozzáérni) van már? Vagy ez csak a nagyon kötött iPhone-ok kiváltsága?
Úristen. Miért nincs egy normális iphone od?
Ez így a kőkorszak.
De azért a wc-t használtok?
Jajj most nagyon beszótá'! Még a végén komolyan veszem egy 32 %-os önjelölt trollocska humorosnak csúfolt "véleményét".
Ja, nem.
Nekem már vagy 10 mobilom volt, ezt vettem csak újként boltból, a régiekhez mindig használtan jutottam.
Soha nem találkoztam még hasonló hibával, mint a miről te írsz.
2 sorban ellen tudsz mondani magadnak.
Erre se mindenki képes
Továbbra sem mondtam magamnak ellent, hiába próbálnál meg fogást találni rajtam.
Hozzászóló kijelző hibát említett, mire világosan, érthetően (neked ezek szerint nem) leírtam, hogy ez nem hiba. Ez valamiféle software-es optimalizálatlanság lesz (lásd leírás).
Ezért keresek olyan droid telefont, mely (tutibiztosan) nem csinál ilyeneket, hiszen minden szempontból imádom a telefonomat (lásd leírás).
Magyarul Apple-ös megbízhatóságot keresek egy sokkal kötetlenebb droidos készülékben (lásd ezek után ez már magától értetődőnek illene lennie).
Az olcsó kategóriásokba is van ilyen👍😰
Navon T400@$ (2017 január) és T452esek vannak a családba,az érintőképernyő tökéletesen működik,akksi csere volt csak.
Lg K8 szintén.
Nem kell felesleges frissitésekkel,alkalmazásokkal teletömni ,annyi.
13 êves unokaöcsém is napi +4 órákat nyomja a Navonját.
A kijelző törés meg már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!