Van esély, hogy megjavítsam az iphone 7-esem?
Bevolt már törve a kijelző, akksira is ráfért volna már egy csere, mivel kezdett puposodni.Leejtettem, mégjobban betört.Teljesen felforrósodott.Azóta képet csak úgy ad,hogyha töltőn van, akkor is csak a kezdő képernyőt, azaz az apple logót.Ismerősöm megvenné tőlem pár ezer ft-ért, és megcsináltatná magának.A telefon teljesen halott ügy lenne, vagy egy akksi+ képernyő cserével fel lehetne éleszteni?
Nem értek a telefonokhoz, és tudom, hogy láthatatlanba nehéz megmondani, hogy mi a pontos baja, vagy kuka.Ha ezt szeretnéd írni, inkább ne tedd.Köszi.
Köszi a válaszokat!
#2. Jó magyar ember létedre látom nagyon bele szerettél volna kötni valamibe.Volt samsungom, huaweiem is.Engem ez győzött meg.Valamint gondolom fogalmad sincs, hogy miért “túlértékelt”.
De legalább az Apple jó támogatást ad, IOS-ra alig van vírus, és jól optimizált az UI.
Úgyhogy van jó oldala is az almának
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!