Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone XS alkatrész csere...

IPhone XS alkatrész csere házilag?

Figyelt kérdés
Van egy a fentebb említett Iphone-m, de be van törve a kijelzője, a felső hangszóró nem működik és a lenti hangszóró recseg. Beszéltem pár telefonszervízzel, néztem árlistát, de egyszerűen annyiba kerülne, hogy nem érné meg megjavítatni, olyan árakkal dolgoznak. Megnéztem, hogy mennyibe mennek ezek az alkatrészek, és úgy számoltam, hogy egy 50 000 Ft-ból meglennének. Érdemes ennyit rákölteni, és videók alapján megcsinálni, vagy inkább hagyjam?

2021. máj. 7. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
50? 100 fölött van a kijelző csere.
2021. máj. 7. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

egyáltalán nem ajánlom,sajnos az Iphone egy méregdrága tömegtermék.

Megszevedted a hátrányát,vegyél egy másik kölcséghatékony telefont

2021. máj. 7. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát ha nincs feltétlen szükséged a telefonra és csináltál már hasonlót, megpróbálhatod, de nagy az esélye, hogy ha nem csináltál még ilyet, akkor kidobtál 50 ezret és volt egy telefonod. (mondjuk így is csak volt).

Vannak vállalkozó szellemű emberek, soknak sikerült már és soknak nem.

Én nem próbálkoznék.

2021. máj. 7. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:

jó minőségű alkatrészt nem fogsz tudni venni, úgyhogy pl a kijelző minőségét felejtsd is el milyen volt a gyári.

de ettől függetlenül megcsinálhatod használhatóra

2021. máj. 7. 16:42
 5/10 Szirty ***** válasza:

Hát épp meg lehet csinálni ha van türelmed, kitartásod és nem kevés kézügyességed meg ha tudod hogyan csináld.

De elég szívás. Ha megcsinálod megérted majd miért kerül annyiba a javítás :)

2021. máj. 7. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:

#1 arra ertettem az 50et, ha én cserélném ki, és csak az alkatrész hozzá.

Félreértés ne essék, van telefonom igy is, ha sikerül, ha nem. Ezt a telefont megörököltem és ezért gondoltam, hogy feljavítanám. Így is működőképes, csak hát jobb lenne ha meg lenne csinálva

2021. máj. 7. 18:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Inkább nevezném ezt egy projecttelefonnak. És ami azt illeti, a kézügyességemmel és a türelmemmel nincs gond. Csak konkrétan még ilyet nem csináltam
2021. máj. 7. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:

akkor mi lenne ha szétszednéd és összeraknák gyakorlásnak.

ha megy, akkor menni fog új alkatrésszel is!

2021. máj. 7. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

ha megcsinálod, ne ilyen utángyártott legalja gagyi kijelzőt tegyél bele, mert simán lehet, hogy az két hónap múlva megdöglik. :D

hatalmas szerencséd van, hogy a hátlapja nem törött, ugyanis az még szervizben is nehéz cserélni, megfelelő eszközökkel, nemhogy otthon, egy csavarhúzó meg egy plasztik kártya társaságában.

Ragasztót el ne felejts venni. Lehetőleg színtelent vegyél.

A T7000, T8000, E6000, B8000 közül bármelyik jó lehet. Amelyiknek magasabb a száma, az keményebb lesz.

2021. máj. 9. 20:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát ami azt illeti, törött a hátlapja 😂😂 csak nem érdekel, az csak esztétika és úgy is tok lesz rajta

2021. máj. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!