A limbo pc emulator milyen gyors lenne a Blaupunkt sm02 telefonon?
Kérdező, a helyzet az, hogy egy olyan eszközre akarsz emulálni egy rendszert, ami gyengébb mint az amire a rendszert eredetileg szánták.
Ez meg nem működik.
2 dolgot csinálhatsz:
- Hagyod a Windows-t meg a többi laptopokra/PC-kre szánt operációs rendszert, s valami light-osabb fele mész. (Pl GameBoy, PSP)
- Rendes eszközt veszel. Az A40 még mindig csak egy középkategóriás telefon. Tudom, mert nekem A50 van, s belaggol ha komolyabb játékról van szó (akár emulált, akár Androidos)
Ez van.
A te telefonod pont az alsó-közép kategóriában van, az emulációhoz pedig egy erős 8 magos proci, legalább 6 gb ram,de lehet 8 is, ha futtatni is akarsz rajta valamit. De azt ne várd, hogy mennek rajta játékok, híresebb címek közül a Half Life 1-et és talán a GTA 3-at tudom ajánlani.
De könyörgöm, 10 ezerért már kaphatsz egy 4gb ramos, core2-es PC-t, W7-tel, ami még teszi a dolgát. Írj privátot, ha gondolod, tudok segíteni PC-t szerezni.
Ramból mennyi van?
Ám a procinál a freki is fontos..
Meg a GPU sem mindegy, milyen.
(46-os voltam)
4GB ram
Cpu Samsung Exynos 7 octa (7904)
6x1586 MHz arm cortex a53
2x1768 MHz arm cortex a73
GPU Mali-G71
Nagyon-nagyon talán eldöcögne, de az emulálás nagyon CPU igényes feladat.
A Blaupunkton felejtős, talán a Samun próbálhatsz.
Ha végképp lassú, akkor pedig Exagear..
Ha kell Windows telepítő,vagy az Exagear emulátor, akkor dobj egy privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!