Mi a véleményetek a Blaupunkt ot16 telefonról?
A legnagyobb előnye hogy ""Tehát, bárhol, gyakorlatilag fel tud csatlakozni az unokájával való beszélgetéshez"" xD
Szia.
Vettem egy OT16 telefont fekete színben az Auchan áruházban.
A Blaupunkt OT16 telefont az Auchan 21, míg az Interspar 20.000 Ft-ért árulja jelen pillanatban.
A testvére, az OT19 drágább (30.000 Ft), de abban van 4G.
Az OT16 csak 3G képes.
Az áráért kapsz 5.71-es HD kijelzőt. Ennek előnye, hogy elfér a kezedben.
A hátlapja műanyag, levehető. Az akkumulátor kivehető.
A telefonon Android 10 GO rendszer fut, van sötét téma, csepp notch.
Az akkumulátor, mint írtam , kivehető, de csak 2600 maH. Viszont 1 napot bőven kibír.
Dual Sim-es, de Telenor Android szoftver fut rajta, emiatt csak Telenor SIM kártyákkal lehet használni.
A tartozékkínálat bőséges: telefon, akkumulátor, töltőfej, headset, szilikon tok, kijelzővédő fólia. A kijelzőn alapból van felhelyezve egy fólia gyárilag.
A telefonon nem sok app van gyárilag letöltve, tehát semmi felesleges sallang nincs.
2 GB RAM és 16 GB ROM van benne.
Van rajta rádió (RDS és felvétel funkcióval).
Van rajta 3,5 mm jack aljzat.
Értesítési LED nincs.
Fényképek, videófelvételek nem veszik fel a versenyt az átlaggal, de használhatóak, ha nincs jobb.
A hátsó kamera 8 mpx. Videófelvétel max HD minőségben készíthető.
Töltő csatlakozó: micro USB.
Főleg gyereknek, nagyszülőnek, első telefonnak, tartalék telefonnak, póttelefonnak ajánlom.
Az árát, 20-21.000 Ft-ot szerintem megéri. Ebben az árkategóriában kevés a HD kijelzős telefon.
Van még hozzá adapter is.
A telefon fekete és zöld színben kapható. Utóbbi az elterjedtebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!