Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomos sim kártyát/memória...

Telekomos sim kártyát/memória kártyát lehet rakni iphone telefonba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! eddig egy samsung telefontom volt, de szeretnék váltani iphone ra, de nem tudom hogy a sim, memória kártyát, ami eddig a samsung telefonban volt, bele lehet e rakni iphone ba. iphone telefonba csak az a kártya jo, ami a dobozban van, amiben a telefon is van? vagy bele lehet rakni mást? nagyon tanácstalan vagyok :/
2021. máj. 6. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a kártyafoglalata, át lehet.
2021. máj. 6. 08:50
 2/4 anonim válasza:
83%

A telefonok memóriája már egyre kevésbé változtatható, azért van sokszor már a nevük után ott, hogy 64-128-256giga mert az fix, maximum felhőalapú tárhelyet tudsz venni.

Iphonehoz, nano-méretű simkártya kell, amit ha kell levágnak (vagy soknál le lehet törni olyan kicsire) vagy ha 2 évnél idősebb a kártya, akkor ingyenesen cserélik a szolgálatónál.

Ha megvan 2-3 éves már a kártya, akkor mindenféleképpen a szolgáltatós cserét javasolnám, mintsem pl gsmben való vágást, hogy az új kártyával biztos jó legyen minden hívás, 4-5g képes lehessen az is.

2021. máj. 6. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha esetleg túl nagy a SIM kártyád az IPhone foglalatához képest, akkor menj el a szolgáltatódhoz, és ingyen kicserélik a SIM kártyát egy megfelelő, korszerű SIM kártyára.

SD kártyát pedig az IPhone nem támogat.

2021. máj. 6. 09:00
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem olyan telekomos sim kártyám van, aminek 3 mérete van, a legkissebb csak annyi hogy ez a kis aranyszínű rész látszik, ami kb 1 cm magasságra. az akkor jó lehet iphone-ba is? (köszönöm az eddigi válaszokat)
2021. máj. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!