Ésszerű, normális androidos telefont szeretnék, amiben jó minőségű hátlapi kamera van, normális SOC, minimum 4 giga ram, de inkább több, fölösleges parasztvakítás, pl indokolatlan felbontású, képfrissítésű kijelző. Létezik még ilyen?
"normális androidos"
HAHAHAHAHA
vegyél iPhonet!
#1 Na pont ezekről írtam az értelmetlen paraszt vakító featureökről, a feleslegesen nagy felbontású/képfrissítésű kijelző.
#2 de nem lesz olyan durván túlárazott gyenge közepes telefont tuti nem. Emiatt a samsungokat ki is zártam.
#3 max 80 körül, de mindig a (hasznos) feature listával súlyozódik mire mennyit.
Most a realme 7i tűnik befutónak, és úgy tűnik le kell mondanom a NFC, vezeték nélküli töltésről, mert azok csak jóval drágább a fenti felesleges marhaságokkal feltöltött telefonokban vannak. Igaz, hátlapra ragasztható vezeték nélküli töltés "vevő" adapter 2 dollár, szóval az utólag összehozható :) és itt látszik mennyire pofátlanok a gyártók amik ilyen filléres dolgot milyen brutális felárral adnak.
"a feleslegesen nagy felbontású/képfrissítésű kijelző."
Szerintem te kevered a felbontást és a méretet. :)
A fentebb linkelt telefonok közül meg csak a Poco X3-nak van 120Hz-es kijelzője.
#6 nem keverem. Ahol nincs 654434hz ott van 554456665445pixeles kijelző. Telefon méretű kijelzőre még a 720p is valószínűleg sok...
Aztán ilyen 2400x1600 most már a divat, amit kb csak mikroszkóppal lehet látni.
"Telefon méretű kijelzőre még a 720p is valószínűleg sok..."
rendben, akkor válassz a 2016-os középkategóriából!
gondolom ha rajtad múlna, semmilyen fejlődés nem lenne sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!