Léteznek olyan appok amit direkt feledékeny embereknek csináltak?
Határidő naplós dolgot keress. Meg vannak ilyen to do list appok.
Ha veszel egy aktivitás mérőt, akkor van amiben ott is lehet ezeket állítgatni, és ott rezeg a csuklódon, hogy tényleg ne felejtsd el.
De akár ébresztőket is állíthatsz be telefonon, hogy mikor hova kell menned, vagy mit kell csinálnod. Nem vagyok feledékeny, csak néha szétszórt. Akkor szoktam ilyeneket beállítani, mikor van esély rá, hogy elfelejtsem. Az óránál meg meg lehet adni egy szöveget, hogy amúgy minek szól.
iPhone-ban van ilyen gyárilag
A neve:
Dobpergés!!!!!
EMLÉKEZTETŐK
jegyzetek... kb. minden telefonban van ilyen gyarilag
ha meg ugy vagy feledekeny, hogy gyakran elfelejtkezel a cuccaidrol, es elhagyod oket, arra ott az AirTags
Nem hangzik valami jól.
Szerencsére nálam csak az egyetem teszi a dolgát. Mikor egyszerre 8 dolgot kellene csinálni és repül az idő, de vannak ugye órák, házik, beadandók, saját dolgaim. Mivel ezeket néha nagyon egyszerre kell csinálni nem tudok mindent észben tartani, meg az órát figyelni. Terheléses cukrom még nem volt nézve, de ha lesz időm lehet nézetek egyet, ha már így mondod biztos ami biztos alapon.
Általában amúgy nincs gond, jó a memóriám meg minden, csak mikor tényleg szalad minden és azt se tudja az ember, hogy merre van már az azért kicsit betesz.
( A heti programom:
Mára nincs kész a házim, mert azt kellett volna csinálni hétvégén, de tanulni kellett egy másik tárgyból vizsgára, ami szerintem azért elsőbb rendű. De most meg tanulni kellene egy másik tárgyból vizsgára, de van mellette még egy beadandóm, amit péntekig kell leadni, azzal megint nem tudom mi lesz így. De szerencsére van még egy beadandóm, amit megint le kell adni a hétvégén. De mellette tanulni se ártana a többi tárgyból, mert azokkal nem haladok. De mellette ugye saját életem is van, azzal is kellene valamit kezdeni.
Nagyon túltolták most ezt a távoktatást. Nem érkeztem tanulni, mert csak a házikat csinálgatom 2-3 tárgyból és a többivel nem haladtam. Most a 2-3 tárgyból ugyan úgy van házi, de a másik 7 tárgyamból meg most vannak zh-k vizsgák. Azokból nem tudok szinte semmit, azokra is több időt kell így fordítani, de egy nap az 24 óra. Szóval így néha valami kiesik a fejemből, vagy bele merülök nagyon és nem veszem észre, hogy csúszásban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!