Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A tabletemen valaki bekapcsota...

A tabletemen valaki bekapcsota a szoftverfrissitést és azóta semmi sem maradt rajta, se képek, se üzenetek, se semmi Vissza lehet ezeket valahogy hozni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Van egy autóm. Piros. Mi a baja?
2021. máj. 3. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

pontosan milyen tablet?

és pontosan mi lett bekapcsolva? nem inkább a gyári beállításokat sikerült visszaállítani?

2021. máj. 3. 11:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Szoftverfissítés lett, nem gyári visszaállítás és eltünt az összes alat, aplikáció, képek, videók, szóval minden. Samsung Tab A a neve a tabletnek, de ennek nincs semmi jelentősége. Csak annyit szeretnék tudni, hogy vissza lehet-e hozni az elveszett dogoditi?
2021. máj. 3. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy szoftver frissítés nem csinál ilyet nekem van Samsung A tabom és ha frissítés jött és frissítették attól még megmaradtak a képek játékok stb.
2021. máj. 3. 15:03
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Elméletileg ez nem okoz ilyet, de frissítés előtt is mindig kiírja, hogy a fontos adatokról készíts biztonsági másolatot. Ha valóban letörlődtek ezek, akkor nem hozod vissza.
2021. máj. 3. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nincs jelentősége annak hogy milyen tablet? Nem mindegy hogy samsung, vagy más android, vagy ipad, vagy akármi? Gratulálok.

Amellett nem vagy képes értelmesen leírni a problémát, egy frissítéstől nem tűnik el semmi... ott bizony valaki gyári visszaállítást csinált

Kérdés ha a tied, ki fért hozzá

2021. máj. 3. 17:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy 2 éves gyerek biztos nem tudna gyári visszaállítást csinálni egy telefonon sem. A szoftverfrissítés sokkal könnyebb, az mindig megjelenik a képernyőn a gyerek meg csak megnyomta a gombot. Leírtam a problémát úgy ahogy van, nincs más mód arra, hogy minden ki legyen törölve csak a szoftverfrissítés.
2021. máj. 4. 01:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Na és légyszives, ha nem mindegy, hogy milyen a tablet márkája akkor mivel már leírtam, hogy Samsung Tab A a neve akkor írd már le, hogy hogyan tudnám vissza hozni a képeket
2021. máj. 4. 01:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Google fotókban a voltak elmentve képek? mert akkor egyszerűen vissza hozhatók.
2021. máj. 4. 05:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Tessék leírom, google fotókba lépj be egy másik eszközről, és ott lesznek. Ha nem voltak mentve akkor pedig úgysem voltak fontosak.

Nálam az apple cloudba mentődnek alapból, nálad meg oda, de én is használom a googlet is, albumokba mentem a jó képeket.

2021. máj. 4. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!