Milyen telefont ajánlotok? (többi lent)
Most egy Huawei P20lightom van, amivel én teljesen elégedett voltam, amíg be nem mondta az unalmast (random elkezd magától "élni" magától ír, ide-oda kattint) , úgyhogy új kell, de nem vagyok otthon nagyon a telefon témában. KB olyan paraméteru telot keresek, mint amilyen most van, nekem ez teljesen megfelelt, de Huaweit már a Google miatt nem szeretnék. Maximum 70 ezerig gondoltam.
Előre is köszönöm!
Ennyiért Xiaomi, de én mint Xiaomi tulaj óvra intelek a márkától. Nem véletlenül annyi, amennyi. Valamin spórolnak. Az enyémben (MI A2) pl. botrányos a kamera minősége és a képernyő is messze van a széptől. Maximum fényerővel sem tetszik.
A többi meg nem Android One, hanem MIUI rendszerrel jön, ami egy nagy rakás kaki.
Az a baj, hogy ennyiért csak tepsiket és pinpongütőmértű telókat kapsz...
Mondjuk ilyet: [link]
Nekem meg kiflialakú lett a P20 Lite-om (én hibámból és nem részletezném, miért).
Saját szolgáltatónál, részletre se fér bele drágább?
Én Samsung A72-t vettem. Régebben voltak levetett, S sorozatos Samujaim. Az A72-ben tetszik, hogy van benne olyan funkció, ami régebben csak az S-ben volt, IP67, amit régebben az S tudott és nem melegszik. Javaslom.
Nekem a Xiaomi termékeiben gyanús, hogy irtó olcsóak és amúgy én is bedőltem, van Xiaomi termékem, nem vagyok vele elégedett.
Huh, vannak ellentmondások, de mindenkinek köszönöm a választ!
Igazából kicsivel lehet drágább, de egyrészt egyetemista vagyok, ami sajnos nem azt jelenti, hogy felvet a pénz :D, másrészt én azt gondolom hogy egy bizonyos szint felett nem éri meg venni, mert a krva drága Iphone is elavult és akár rossz is lesz néhány év utan, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!