Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Huawei vagy a Samsung...

A Huawei vagy a Samsung telefon a jobb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Most a Samsung, Huawei-t megfosztották a GMS-től.

De jön a Honor és remélhetőleg újra lesz konkurenciája a Samsungnak.

2021. máj. 1. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Ár érték arányban a Huawei, csak az a probléma, hogy lelopja a személyes adataidat a kínai titkosszolgálat róla. Nem én találtam ki rengeteg per volt az üggyel kapcsolatban. Samsung nagyon jó telefon, csak túl van árazva. Egyébként én iPhoneos vagyok.
2021. máj. 1. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

"Nem én találtam ki rengeteg per volt az üggyel kapcsolatban."

És, volt egyikre is egyértelmű bizonyíték? :)

Ugye, hogy nem?

2021. máj. 1. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
#2 Hát nem tudom honnan szültél te ilyeneket... Adatlopás, meg a samsung van tulárazva mikor apple-t használsz
2021. máj. 1. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az egész "adatlopás" hisztériában csak az a vicces, hogy

1.: 20 évig semmi gond nem volt

2.: Pont akkor jön elő ezzel Amerika, amikor feltört a Huawei a mobilpiacon és megelőzte az amerikaiakat.

2.: Pont az USA beszél "nemzetbiztonságról" ?

(Google, Facebook, de főleg az utóbbi!)?

2021. máj. 1. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
A Play Services nélkül is teljesen használható a Huawei. Ráadásul ha van hozzáértő ismerősöd orvosolható a probléma. Szóval én arra szavazok. Ezidaig csak csalódtam a Samsungban. Nem jól öregszenek a mobiljaik. És ez probléma, ha valaki több évig is használná.
2021. máj. 2. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

#6.Ezt megcáfolnám azzal hogy a Samsung az egyetlen aki legalább 3 évig biztosítja a frissítést a telefonjaira.

Huawei meg nem áll jól ezen a téren, ha jól rémlik a P9 sem kapott sokáig frissítést annak ellenére hogy a házon belül lévő Honor meg megkapta...

Support mindenek felett, az dönt a telefon időtállóságáról elsősorban.(lásd az új IOS verziót ami a 2016-os telefonokra is kijött)

2021. máj. 2. 00:14
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ez a három éves dolog egy 2020-as lépése a cégnek. Családban számtalan középkategóriás Samsung szenved évek múltán a laggolástól, használhatatlanságig belassult rendszertől. Aláírom, hogy innentől kezdve vannak készülékek amik jobban fognak öregedni, de én mást tapasztaltam ezidaig.
2021. máj. 2. 00:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges ezen veszekedni.

Az ilyen kérdések, hogy

"Samsung vagy Huawei"

"Intel vagy AMD"

"AMD (ATI) vagy Nvidia"

"Android vagy IOS"

...teljesen értelmetlenek, csak arra jók, hogy az emberek egymásnak essenek.

Személy szerint én sosem szerettem a Samsungot (használtam, de nem tetszett) , Huawei-em van (mate 40 pro) , de ez nem jelenti azt, hogy bármelyik másik sz@r lenne vagy ne lenne ugyanilyen jó.

Legyen az akár Samsung akár Apple nem érdekel

Kinek mi vált be, ki mire "esküszik" .

Ennyi.

2021. máj. 2. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ez a 2 márka játszik, akkor egyértelműen a Samsung! Mármint az előző telefonom évekig egy Huawei Ascend P7 volt, ami nem csupán ár-érték arányban volt jó, de szoftveresen is nagyon stabil, jó minőségű, visont a GMS hiánya miatt manapság már abszolút nem vennék Huawei-t!

Most egy Samsung Galaxy A70 van, ami nem annyira tökéletes, és néhány szoftveres funkció elérése is körülményesebb, de mindez inkább az Android 9-nek tudható be, nem kimondottan a telefonnak!

Ja, #2-esen én is csak röhögni tudok: iPhone-ja van, de szerinte a Samsung van túlárazva! Jó, persze valaki azért vesz iPhone-t, mert szoftveresen jobban bejön neki az iOS, hardveres szempontból viszont az iPhone-ok ár-érték aránya a legrosszabb, mivel a márkát nagyon megfizettetik! Amúgy valóban vannak túlárazott Samsungok is, viszont nem általánosságban az egész márka, és például 100-110 ezer Ft környékén a Galaxy A71 még mindig a legjobb telefonok egyike!

2021. máj. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!