Samsung vs Huawei vs Xiaomi telefon?
Új mobilt tervezek venni,viszont nincs szükségem csúcskategóriásra,max 60-65 ezerig mennék el.
Ebben az árkategóriában melyik a legmegbízhatóbb márka a 3 közül?
Samsung felé húzok de hallottam olyat is hogy felrobbanhatnak,a Huaweit két munkatársam is lehúzza és tervezik cserélni őket,a Xiaomiról meg vegyesen hallottam jobb és kevésbé jó dolgokat is.
A robbanástól nem kell félned, ez csak a Samsung Galaxy Note 7-es készüléknél volt probléma, a többivel nem merül fel ilyesmi probléma.
A Huaweiről szólva nem rossz márka az sem, bár a régebbi készülékeknél gyakori volt a lassulás és akkumulátor problémák, az újabb modellekkel nincs tapasztalatom.
Ha az ár/teljesítmény arányt nézed talán a Xiaomi a megfelelő, ha két hasonló teljesítményű, Samsung és Xiaomi készüléket nézel, a hasonló tulajdonságok ellenére valószínűleg a Xiaomi lesz olcsóbb.
Huawei-ből a 2020 közepe előtt megjelent típusokat ajánlott csak venni (például P Smart-, P30-, vagy Mate 20- szériák), illetve ezek újabb kiadásait (New Edition), kompletten új típusokat nem, mert azokon már nincsenek Google-szolgáltatások (GMS). Tapasztalatból nagyon jók (anno Ascend P7 telóm volt) szuper minőség, de a GMS hiánya kissé lejjebb húzza az újabb típusait!
Samsung nagyon jó, de ekkora keretből az sem épp a legjobb, legalábbis alsó- és középkategóriában, csak a csúcskategóriában! Nekem A70 van, szoftveresen sokszor ugrál netezés közben, és a kamera képminősége is csak nagyon szimplán "elfogadható" szinten van!
Xiaomi-val még nincs tapasztalatom, de az tény, hogy hardveresen ár-érték arányban verhetetlenek, majdnem minden kategóriában ez a gyártó adja a legtöbbet a pénzedért!
60-65 ezres keretből a Xiaomi Redmi Note 9S a legjobb telefon, már persze ha nem fontos az NFC, de ha igen, akkor viszont sajnos nincs annyi hű de jó telefon ebben a kategóriában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!