Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Belemehet a poloska bogár a...

Belemehet a poloska bogár a telefonba és kárt tehet benne?

Figyelt kérdés

Tiszta lakásban lakunk, de egy idelye előfordul kis barna poloska bogár, minden este látok a szobában egyet-kettőt, napközben is egyet kettőt. Nem sok van, de ezekszerint van.

Hülye kérdés, amit kérdezek, mégis komolyan kérdezem, nem hülyéskedek.

Vettem egy A52-es telefont és szeretném kb 3 évig használni, nagyon vigyázok rá. Viszont arra gondoltam, hogy mivan, ha éjjszaka a telefonom töltőcsatlakoztató vagy a fülhallgató nyílás hegyén bemászik a telefonba az elektronikához és ott mászkál, vagy még petét is lerak. Befér, be tud mászni.

Ebből, ha megtörténne, hogy belemászna, esetleg a petéit is lerakná lenne a telefonnak baja?

Kicsi az esély, hogy a telefon nyításon mászna be, de mivan, ha...

Ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy minden este kis celluxcsíkkal leragasztom a két nyílást.

2021. ápr. 30. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb eséllyel mászik a füledbe mint a telefonba. Nem fér bele, csak a csatlakozóba.
2021. ápr. 30. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd már meg mekkora egy poloska és mekkorák a nyílások a telefonon?

Ha be van csukva az ajtó akkor még a mikróba sem tud bemenni - szerencsére.

Ne félj tőle, csak büdöset csinál, nem fog a torkodnak esni.

Fogd meg papírral hogy a kezed ne legyen büdös és húzd le a WC-n!

Rovarirtó lepattanróla, ha összenyomod durva bödos lesz..... vagy elégeted ha van kályhád, vagy lehúzod a klotyón.

2021. ápr. 30. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen? Nálunk is volt, csak szakember 2 alkalom alatt tudta elpusztítani őket.

[link]

2021. ápr. 30. 20:43
 4/9 anonim válasza:
100%
a fél centis csatlakozó után "fal" van, onnan már csak az elektromosság tud tovább menni, a bogár nem, ne aggódj. A csatlakozóban meg annyi hely van, hogy csak félig férne bele, abba sem mászik bele.
2021. ápr. 30. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:

A repülő nagy poloska a büdös, ha összenyomja az ember.

Én kis ágyi poloskára értem a kérdést.

2021. ápr. 30. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

jaaa

azt porszívózd ki!

de az sem megy bele a telefonba.

én évek óta az ágyon magam mellett tartom a telefon éjszaka és még sosem volt benne polosoka...

2021. ápr. 30. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

vigyázz, mert bepoloskázza a telefonod.

muhaha

2021. ápr. 30. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Bugos lessz tőle a telefonod.
2021. máj. 1. 06:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Az utóbbi poloskára hívj ki egy írtot mert sajna nagyon gyorsan szét terjed mindenhol ha panel lakások van akkor még inkább ki kell írtani
2021. máj. 1. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!