Belemehet a poloska bogár a telefonba és kárt tehet benne?
Tiszta lakásban lakunk, de egy idelye előfordul kis barna poloska bogár, minden este látok a szobában egyet-kettőt, napközben is egyet kettőt. Nem sok van, de ezekszerint van.
Hülye kérdés, amit kérdezek, mégis komolyan kérdezem, nem hülyéskedek.
Vettem egy A52-es telefont és szeretném kb 3 évig használni, nagyon vigyázok rá. Viszont arra gondoltam, hogy mivan, ha éjjszaka a telefonom töltőcsatlakoztató vagy a fülhallgató nyílás hegyén bemászik a telefonba az elektronikához és ott mászkál, vagy még petét is lerak. Befér, be tud mászni.
Ebből, ha megtörténne, hogy belemászna, esetleg a petéit is lerakná lenne a telefonnak baja?
Kicsi az esély, hogy a telefon nyításon mászna be, de mivan, ha...
Ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy minden este kis celluxcsíkkal leragasztom a két nyílást.
Nézd már meg mekkora egy poloska és mekkorák a nyílások a telefonon?
Ha be van csukva az ajtó akkor még a mikróba sem tud bemenni - szerencsére.
Ne félj tőle, csak büdöset csinál, nem fog a torkodnak esni.
Fogd meg papírral hogy a kezed ne legyen büdös és húzd le a WC-n!
Rovarirtó lepattanróla, ha összenyomod durva bödos lesz..... vagy elégeted ha van kályhád, vagy lehúzod a klotyón.
Ilyen? Nálunk is volt, csak szakember 2 alkalom alatt tudta elpusztítani őket.
A repülő nagy poloska a büdös, ha összenyomja az ember.
Én kis ágyi poloskára értem a kérdést.
jaaa
azt porszívózd ki!
de az sem megy bele a telefonba.
én évek óta az ágyon magam mellett tartom a telefon éjszaka és még sosem volt benne polosoka...
vigyázz, mert bepoloskázza a telefonod.
muhaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!