Jegyzetben tárolni adatokat veszélyes?
iPhone? Akkor nincs gond. Én is abban tartom, nem tud hozzáférni senki.
A 1Password alkalmazást is tudom ajánlani erre a célra.
És miért lettem rommá pontozva?
Színtévesztők vagytok? A piros az új zöld? :DDDDD
Eleve az újfón nehéz feltötni, és még pluszban ott a jegyzetekben a jelszóval való édettség. Ha innen kinyeri valaki az adatokat, akkor annak odaadom! Vigye!
Természetesen igen. Informatikával szándékosan kapcsolatba kerülő személy nem lehet annyira tudatlan - vagy felelőtlen - hogy az adatait online formában tárolja.
Az arcgelismerés használatával sikeresen társítottad ezeket az adatokat a személyiségeddel is.
Ilyen adatokat mindenképpen hagyományos formában kell rögzíteni és tárolni (papír, ceruza).
#1 / #3
Szerintem azért lettél lepontozva, mert a válaszodban az iPhone-t tartod biztonságosnak, ammiből az következik, hogy ha Android, akkor NE tárolja így az adatot, mert nem biztonságos.
Tehát a válaszod lényegében csak félig hasznos, ugyanis androidon is lehet biztonságosan tárolni adatokat
Az, pedig, hogy az iphone-t nem lehet feltörni, merő hazugság.
"a válaszodban az iPhone-t tartod biztonságosnak"
tippeltem a telefon tipusára, mert ugye a kérdező nem írta le. Legalább az intuicióm miatt pontozz fel! :D
"androidon is lehet biztonságosan tárolni adatokat"
akkor nem engem izélgess, hanem megoldást adj az adatait megóvni kivánó kérdező kezébe!
"Az, pedig, hogy az iphone-t nem lehet feltörni, merő hazugság."
való igaz, nincs olyan amit ne lehetne feltöni
de Jóskabácsi nem fog nekiállni hónapokig b..kodni egy ájfónnal azért hogy Kérdező kártyájáról 10000 forinrot le tudjon szedni.
"Húúha nem az összeesküvés elméletekre voltam kíváncsi"
Ne hagarudj, ez itt így működik....
Ha valaki feltesz egy kérdést abból akármikor kialakulhat egy ájfón-droid, intel-amd, stb vita.
Az elővigyázatossággal köszönőviazonyban sem vagy, láthatóan nem rendelkezel komolyabb informatikai ismeretekkel - pedig ez még igencsak az alapokat jelentené...
Ha nem vagy fontos, ismert személy, az sok esetben kifejezetten előnyt jelent adatlopás terén.
De nem fárasztalak tovább semmilyen egyéb ehhez kapcsolódó ismerettel, láthatóan nem értesz a témához...
Nem 9-es nem rendelkezem komolyabb informatikai ismeretekkel, ami egy normál élethez szükséges azzal rendelkezem, ha valamit nem tudok utána nézek és kérdezek, csak sajnos olykor bele botlok hozzád hasonlóba, aki szerencsére kva okos és sok-sok frusztrációval és kisebbségi komplexussal teli informatikus.. akiben cseppnyi paranoia nincs!
Gondolom te az összes kódodat és a jelszavaidat a fejedben tudod tárolni a sok-sok témával együtt, amiben expert vagy!!
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!