Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi értelme a drága telefonnak?

Mi értelme a drága telefonnak?

Figyelt kérdés

sziasztok, van egy furcsa kérdésem hogy ki mit gondol erről,

vettem pár napja egy iphone 12 pro max ot, de mi értelme? akkumlátorhoz van kötve, ha lemerül akkor utána már csak akkor lehet megint használni ha fel van töltve, mi értelme egyáltalán ennek?

Tudom fura a kérdés , de egyáltalán mi értelme a telefonnak? Csak a telefonra fókuszál az ember amikor ott van a természet, az élet, nemtudom hogy megfogalmazni azt amire kíváncsi vagyok, mert manapság azon gondolkozok mi értelme a közösségi oldalaknak is? Az ember olyan mint egy profil, az ember nem is ember. nemtudom hogy mi értelme ennek,

A lényeg hogy ti mit gondoltok?

én 25éves vagyok van egy gyönyörű kislányom, nem vagyok bolond vagy ilyesmi,

csak büntudatom van hogy megvettem ezt a telefont, nemszoktam ilyen drágán telefont venni, de már a párom könyörgött hogy vegyem meg.

De folyamat azon jár az agyam hogy ennek az árából mi mást vehettem volna, nemtudom, volt e értelme egyáltalán, vagy ti mit gondoltok hogy van e értelme a drága telefonoknak?

én csevegésre használom a telefont, néha videózgatok, ennyi.

Ha lehet ne oltogassatok a kérdés alatt :) köszi

2021. ápr. 28. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Chatelésre és videózásra valószínűleg nem érte meg. Valakinél hobbi, valakinél mánia és valakinél munkaeszköz a telefon. Plusz, aki 5 évente cseréli a telefont, mint én, annak megéri felsőkategóriás eszközt venni.

Kérdező, vidd vissza vagy add el, ha nem kell. Bűntudatod ne legyen már egy telefontól, a pénz meg nem minden.

És hatalmas plusz az egyesnek a "gyerek nem teljesítmény" kijelentésért, 100%-ban egyet értek.

2021. ápr. 28. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

Én értelmes hobbira költöm azt a pénzt amit mások státusz szimbólumra.

Az átlag ember aki fél millát költ egy telefonra, az én szememben együgyű, mert nem tud magának értelmes elfoglaltságot keresni.

2021. ápr. 28. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Tanulj belőle és legközelebb vegyél 50eztes telót a maradékot meg költsd a családra.
2021. ápr. 28. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Hát hidd el, èn is voltam már így dolgokkal, noha mèg telefonnal nem. De pl hangfallal vagy laptoppal már igen. Megvettem a Tescoban az első 5.1-es hangfalat 42w teljesítmènnyel 7 ezerèrt mondván elèg lesz az nekem. Való igaz maxon csak ritkán szólt, de 2 èv múlva leègett, pedig fèl hangerő felett ritkán volt. Aztán 2014 ben erőtvettem magamon ès azthiszem 26 ezerèrt vettem egy szintèn 5.1-et ami már 140 wattos. Azóta is megvan ès semmi baja, pedig ezt már jóval nagyobb hangerővel szoktam járatni. Aztán ottvolt tesóm első notebookja, szüleim rámbízták a választást, meglett az eredmènye. Egy 100 ezres masina ami 6 èvig vitte, az enyèm amit szintèn èn választottam jóval olcsóbb volt 3 èvig vitte. Aztán megint egy olcsóbbat választottam 80 èrt kissebb teljesítmènnyel mára kukábavaló mert olyan lassú, most összeszorított foggal de ráfogtam magam hogy egy erősebbet vegyek, így vettem egyet 210-èrt.

Szóval ne sarazzátok a kèrdezőt mert drága erős telefont vesz, mert azok nagyobb esèllyel többször tovább bírják mint egy olcsóbb darab.

2021. ápr. 28. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Senki nem mondta a kérdezőnek, hogy sz@rt vegyen!

Egy 50-100 ezres teló is simán bírja probléma nélkül 6-7 évig.

2021. ápr. 28. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Én ismerek olyan nőt aki ilyenre nedvesedik. Nade ha családod van akkor még ez sem játszik...
2021. ápr. 28. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Sokunknak a telefon a legfőbb eszköz, amit abszolút mindig magunkkal hordunk, és millió dologra használhatod: telefonálsz, netezel, csillió app, navigálsz vele egész nap az autóban, dolgozol rajta, zenét és podcasteket hallgatsz, játszani lehet rajta komoly játékokat, mostmár profi szintű videókat és képeket lehet készíteni vele. Nem olyan régen 300 ezret kellett adj egy olyan fényképezőért, ami olyan képet csinál, mint ma egy Iphone 12 telefon. És azzal csak fényképeztél. Ha kihajtasz rendesen egy telefont, teljesen más, mint egy olcsóbbal kínlódni. És egy flagship telefon 4 évig elmegy, míg egy középkategóriás 2 év után már nagyon belassul.
2021. ápr. 29. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem senki sem azért mondta amit mondott, hogy aki megengedheti magának az ne vegyen, de aki a család jólététől veszi el a pénzt, vagy esetleg a saját szájától vonja meg a falatot, hogy legyen egy státuszszimbóluma az szerintünk ne tegye.

Ami a fotózást illeti azért egy 300ezer forintos gép objektívje nem azért 100x akkora, hogy ne tudjon olyat amit a telefoné nem. Akár a mostani akár a 10 évvel ezelőtti

2021. ápr. 30. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
Az egész életnek sincs racionális értelme ha úgy nézzük. Sok felesleges dolgot megvásárol az ember, amire nincs is szüksége vagy amiből olcsóbb is elég lenne. Szerintem az a lényeg hogy amit megveszel, utána a vele szerzett öröm arányban álljon az anyagi áldozattal. A legrosszabb ha valamire sokat költünk, és utána nincs benne örömünk.
2021. máj. 2. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:
69%

Négy éve összejött életünk egyik legjobb üzlete. (politika mentes) Nejemmel akkor engedhettük meg életünkben először, hogy drágább dolgokat vegyünk meg. Drága autó, drága bútor, műszaki cikk, költséges notebook és mobilok, új iroda, stúdió. Ezeket azóta munkára (is) nagyon sokat használjuk. Sokkal jobban, gördülékenyebben mennek ezekkel a dolgok! Persze, kényelmesebben is. Így a vállalkozás is jobban halad, tehát, magasabb a bevétel!

Régebben sokat szenvedtünk a lassú, nehézkes műszaki cikkek miatt. Kegyetlenül pocsék úgy dolgozni, hogy a számítógép, mobil rendszeresen lefagy, lassú, vagy nem kompatibilis! Az autó pedig nem eléggé biztonságos, sokszor kerül szervizbe.

Avval egyet kell értenem, átgondolni vásárlás előtt kell, nem utólag! Szükség van rá? Mire fogom használni, mivel visz előrébb, megéri-e? Milyen értékelése van, melyik a legjobb választás?

Mi mindig hosszasan elemezzük, így nem csalódunk, nincs miatta lelkiismeret furdalás.

2021. máj. 10. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!