Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 74 szazalekos volt az aksim...

74 szazalekos volt az aksim szoftvert frissitettem es most 78, miért?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Ezek a számok csak tájékoztató jellegűek.
2021. ápr. 28. 12:02
 2/7 AngelApp2020 válasza:
53%
Ez egy nagyon jó kérdés amúgy, nem tudom miért, de néha az enyém is magától tölt az éjszaka folyamán, amióta frissítettem. Tegyük fel... lerakom 5%-on és reggel 8%-nál tart. És nem csak kiírási hiba, tovább is bírja... :D
2021. ápr. 28. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem lehet, hogy korábban be volt állítva, hogy kevesebbet mutasson?
2021. ápr. 28. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Rossz a kalibráció.

Egy 100-0-100 ciklus megoldhatja.

2021. ápr. 28. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez csak becsült érték. Most így sikerült a becslés.
2021. ápr. 28. 12:25
 6/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

A szoftverfrissítéssel történt újraindulás is.

Ilyenkor az akkuállapot kijelzés el tud térni.

Főleg, ha a frissítés esetleg pont az akkukapacitás-számító memóriákat is kinullázta, mert azt is érintette a frissítés.

Esetleg indítsd újra a telót még egyszer és nézd meg, akkor mit jelez, valószínűleg az lesz a pontosabb érték.

2021. ápr. 28. 14:35
 7/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

"az enyém is magától tölt az éjszaka folyamán, amióta frissítettem. Tegyük fel... lerakom 5%-on és reggel 8%-nál tart."

Ez a kijelzés részben aktuális akkufeszültség alapú, de a korábbi használati statisztikákkal is korrigálja az értéket.

A telód egész éjjel alacsony fogyasztásban volt, emiatt esetleg többet mutathat, mint este.

De az is lehet, hogy kicsit öregszik az akkud és emiatt amikor kevésbé használod, az amúgy gyorsabban eső feszültség kicsit visszamászik, azzal meg a százalék-kijelzés emelkedik.

2021. ápr. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!