Mit jelent az, hogy kicsöng a szám, utána süket csend van? Kikapcsolta a telefonját? Letiltott?
A kolléganőm tegnap panaszkodott, hogy az anyja nem tudja felhívni, se sms-t küldeni neki.
Megnéztem a telefonját, le volt tiltva az anyja száma.
Megesik az ilyen, ha valaki bamba, mellényúl és máris hiába hívod, ő pedig nem is tud róla. Ugyanez a jelenség, egy rövid csöngés és a teló elutasítja a hívást. Akit hívsz, annál ilyenkor nem is jelez semmit.
Aha, akkor nem tiltott le, csak nem veszi fel. Ketszer hivtam egymás után, 13.30- kor egyik nap.
Utana kuldtem neki ket SMS-t, egyiket 13.45-kor, masikat masnap hajnalban 6.00-kor. Azok elmentek, el tudtam kûldeni.
Ketszer beszeltunk eddig telefonon, mind a ketszer en hivtam es mind a ketszer megigerte, hogy majd hiv, de 3-3 napig vartam es nem hivott, igy en hivtam megint masodjara is, meg hivtam volna harmadjara is.
Nem lesz mar ebbol semmi, de az ember, amig él, remél.🙏🙏🙏
Előzőleg Messengeren is irtam neki, de evente csak ketszer van fent
Facebookon, azt tenyleg lehet, hogy nem latta.
"Azt honnan tudhatom, hogy a két SMS-t megkapta es el is olvasta? Sehonnan, ugye?"
Ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!