Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hiányzik az okostelefonok...

Hiányzik az okostelefonok előtti világ?

Figyelt kérdés
Szerintem részben megváltás, hatalmas terhet levesznek az ember válláról, pl gps, internet elérés, viszont ez tesz minket boldogtalanná.

2021. ápr. 23. 16:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én még elkaptam azt az időt, mikor telefon nélkül jártunk suliba. És nem, nem volt jobb. Az okostelefonokkal alapvetően semmi baj sincs, hanem a facebook rettentő politikája, az insta, meg ezek az appok rettentőek, amiket a legtöbben használunk az okostelefonon. De pl a mindig zsebemben levő google maps, a youtube premium, meg csomó más lehetőségnek köszönhetően már soha nincs olyan, hogy unalmasan teljen egy várakozas, ne találjak meg egyből egy címet, stb.
2021. ápr. 25. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!