Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hiányzik az okostelefonok...

Hiányzik az okostelefonok előtti világ?

Figyelt kérdés
Szerintem részben megváltás, hatalmas terhet levesznek az ember válláról, pl gps, internet elérés, viszont ez tesz minket boldogtalanná.

2021. ápr. 23. 16:17
A kérdező szavazást indított:
igen, hiányzik
nem hiányzik
so-so
38 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Hiányzik a fenének. Sőt, bár hamarabb létezett volna. Az én időmben nem volt ilyen lehetőség, hogy mobilon ingyen nyelveket tanulni a pocsék iskolai tanár helyett.

Ha eltévedtem egy idegen városban, akkor ahány embert kérdeztem, annyifelé küldtek. Ráadásul rossz irányba. A gps óta ez nem probléma.

Nem kell a laptopot cipelni, ha filmet akarok nézni egy több órás buszozás során.

És még sorolhatnám.

2021. ápr. 23. 16:32
 2/21 A kérdező kommentje:
igen, ezek rengeteg pozitívumok, de függők lettek az emberek, baráti társaságok leülnek és telefonoznak végig, és hasonlók.
2021. ápr. 23. 16:42
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenki lett függő, és nem mindenki telefonozik, amikor a barátaival van. Alapvetően pedig egyetértek az elsővel, rengeteg pozitívuma van.
2021. ápr. 23. 16:47
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki nagyon telefonfüggő (pl egy baráti társaságban is telefonozik) az akkor is találna valami alternatívát, ha nem létezne mobil.

A társaságban mobilazásról pedig az a véleményem, hogy nem igazi barátság van azon emberek között, akik nyomkodják egymás mellett. pl én is szoktam amikor feszélyez a társaság, és beáll a kimos csend, sokkal jobb mint a falat bámulni...

De akiket igazán szeretet, azokkal jó beszélgetni, és eszembe sem jut elővenni a telefonom (max csak ha valami nagyon fontos értesítés jön)

2021. ápr. 23. 16:51
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Szomorú vagyok hogy ez tesz téged boldogtalanná.a világ megváltozott és felgyorsult,de ennek csak egy apró következménye az okosteló.
2021. ápr. 23. 17:14
 6/21 Szirty ***** válasza:
100%
Nem. De a sok faxság sem hiányzik ami az okostelefon velejárója.
2021. ápr. 23. 18:18
 7/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
81%

engem boldogga tesz :D

izlesek es pofonok

ha teged boldogtalana akkor egyik elsodleges okod az lehet hogy fuggojeve valtal, de ez nem a Mobil hibaja hanem a tied

meg kell szolitanod a felsobb hatalmat es beismerned fuggoseged majd lekuzdened a felsobb hatalom segitsegevel

2021. ápr. 23. 19:57
 8/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

rengeteg South Park resz kapcsolodik ehhez

nevszerint most csak Buddha Doboz jutott eszembe

fentebb is valamelyik SP bol ideztem

igen latom kommentbe irtad is fuggoseget, ez minden korok problemaja es lesz is az

Xy4

2021. ápr. 23. 19:59
 9/21 anonim ***** válasza:
12%

Például láttam nem is egy idiótát, akinek mindkét fülében a fülhallgató, mereven bámulja az okostelefonját, és így megy át Zugló elágazásnál a vasúti síneken. Itt van egy ív, amelyik a váci vonalból ágazik ki. A mozdonyvezető mire meglátja, vajon meg tudná állítani a vonatott – biztos nem. Vagyis az okostelefon halált is okozhat. Az okostelefon előtti világ sokkal nyugalmasabb volt. Nem hívogatott mindenféle eszetlen idióta főnök, nem ömlött az elektronikus szemét e-mail formájában. Nem kellett minden azonnal. Szóval ez a jó?

„Ha eltévedtem egy idegen városban, akkor ahány embert kérdeztem, annyifelé küldtek. Ráadásul rossz irányba. A gps óta ez nem probléma.”

Dehogynem, egyszer voltunk Tatán az angol park bejáratánál, néhány fickó keresgélte az okostelefonján, hogy hol van a pálmaház és persze nem találták, aztán én megmondtam nekik, hogy merre van. Sokra mentek az okostelefonjukkal…

Egyébként milyen gyagyás név ez: „okostelefon”. Mitől lenne okos egy telefon? Önmagától semmire nem képes, kérj tőle egy pohár vizet, még ezt az egyszerű dolgot sem képes megtenni, akkor mitől lenne okos?

2021. ápr. 23. 20:08
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lényegtelen hogy van vagy nincs.

Minden problémát nem tud megoldani. Sőt, a létezése problémákat okoz.

Az egyenleg nagyjából ugyanaz.

Aki csak a játékszert látja benne, annak nem válik előnyére.

Én munkaeszközként használom, a munkám megkönnyíti. Ha nem dolgozom, akkor meg zenét hallgatok rajta, meg kapcsolattartásra használom. De a telefon van értem, és nem fordítva. Ahol megfordul a viszony, arról soha nem a telefon tehet.

A kulcsszó az akaraterő, önismeret, céltudatosság.

Ha nem tudod merre akarsz menni, honnan tudod hogy jó-e az irány?

2021. ápr. 23. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!