Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi időt töltitek a telefon...

Mennyi időt töltitek a telefonotokat? Mennyi ideig bírja az akkumulátor?

Figyelt kérdés

Igaz hogy a mostani telefonokat már nem kell kisütni?

Írjátok le hogy milyen telefonotok van.

Nekem Nokia 5230-om van.

2010. aug. 22. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem 5230asom van és kisütöttem,ezt mindennap megkérdezi itt vki.feltöltöm és birja 5-6 napig.

2010. aug. 22. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nokia e71

3-4 órát töltöm.

Ha nem csinálok semmit csak ott van a polcon akkor kb. 7-8 napot., de ha csinálom a dolgaim. :D SMS, telefonálás, Wifi, Zene hallgatás akkor 3 nap átlagba.

2010. aug. 22. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző. Én nem sütöttem ki az aksit, mivel nem kell 2010 van. =) Fejlődik a teknológia. xD
2010. aug. 22. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

itt úgyis össze vissza ir mindenki,valamelyik nap meg itt volt feháborodva valaki,h itt irták neki hogy nem kell kisütni,és nem jó az akksija ,és h akkor miért irták neki ezt h nem kell tölteni.

egyszerübb ha ahol veszed a telót megmondják.

2010. aug. 22. 09:02
 5/5 anonim válasza:
Én egy hónapja vettem a telómat és még az üzletbe mondták hogy ki kell sütni az aksit!!! Egy éjszakát töltöm de bírja a két hetet ugy hogy mindennap fényképezek zenét hallgatunk a kisfiammal!!!
2010. aug. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!