Samsung telefonoknál mit jelent az, hogy konfiguráció frissités kapcsolódás a szerverhez ez par masodpercig tart?
"Hogyan lehet kikapcsolni?"
Valószínűleg sehogy, és egyébként sem kell azt neked piszkálni.
Azt a durva három másodpercet, ameddig az értesítési sávban van másfél havonta, szerintem kibírod.
Na az már nem normális. :D
Újraindítás után jön elő, vagy mikor?
Gyanítom, nem történt factory reset a főverzió frissítés után. Így elképzelhető az is, hogy az eredetileg Android 10 alatt telepített alkalmazások migrálása történt csak meg... Ilyen esetben az alkalmazások megfelelő működéséhez minden készülék indításkor szükséges a migrációs információk betöltése/konfigurálása.
Viszont az is elképzelhető (találkoztam már ilyennel), hogy maga a rendszer nem teljesen tiszta Android 11, hanem részben az előző rendszer komponenseire épül, amely esetben minden egyes induláskor konfigurációt végez a rendszer az új(abb) komponensek betöltése után.
Első esetet megoldja az, ha csinálsz egy factory reset -et (előtte ments le mindent ami fontos, mivel a factory reset töröl mindent a készülékről).
Második esetet csak az old(hat)ja meg, ha flash -elsz egy teljesen tiszta Android 11 ROM -ot a készülékre (már amennyiben van ilyen, nem néztem utána, nem ismerem az adott készülék szoftveres támogatottságát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!