Xiaomi redmi 9 betűtípus probléma?
Xiaomi redmi 9 telefonom van. Pár napja be akartam állítani egy különleges betűtípust , de mivel a beállításokban nem találtam erre lehetőséget , ezért megnyitottam a "témák" aplikációt. Ezt nem én töltöttem le , alapból rajta volt a telefonomon. Ebben az alkalmazásban (vagy nem is tudom micsodában) lehet háttérképet , csengőhangokat , betűtípusokat stb. Beállítani. Én is beállítottam egy ilyen betűtípust , de mostanra rájöttem , hogy nagyon sok dologban korlátoz. Vissza szeretném állítani az alap betűtípus beállításra... Ezt hogyan tudom megoldani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Erre én is gondoltam :D
Viszont azon a platformon , csak alkalmazni lehet a betűtípust , és nem visszavonni az előzőt.
Beállítások -> Témák -> Témáim -> Klasszikus -> Alkalmazás (gomb)
A háttérképet, a zárolt képernyő hátterét, ikonokat, betűtípust, stb... visszaállít az alapértelmezettre.
Ha nem működik, a készülék régió beállításaival játszadozva ('India' régiót kiválasztva) a "Témák" alkalmazás (a kezdőképernyőn az egyik mappában, aminek nem emlékszem már az eredeti nevére) elérhetővé válik teljes funkcionalitással, köztük a betűtípusok kezelése, vagyis az eredeti téma ('Klasszikus' névre hallgat) betűtípusát is alkalmazhatod úgy, hogy más beállítást nem módosítasz... Hogy a régió beállításokat hol lehet állítgatni, sajnos fejből azt sem tudom... Ha szükséges később utánanézhetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!