Elállítódott az alapértelmezett betűtípus a Windowsban, hogyan tudnám orvosolni a problémát?
Kicsit bonyolultabb a dolog. Nem tudom mi miatt, de elállítótdott az alapértelmezett betűtípus. Az alábbi oldalon található lehetőséget (betűtípusok újratelepítése) megcsináltam, újraindítás után sem történt változás.
A betűtípus nem mindenhol változott meg, a Tálcán, a Start menüben és a Gépházban továbbra is normál a megjelenítés.
Azonban a Fájlkezelőben megváltozott, valamint kiterjed honlapokra, dokumentumokra, (pl. Wordben hiába Calibri van beállítva, teljesen máshogy jelenik meg a szöveg.) Feltételezésem, hogy a betűtípusok is rendben vannak, csak valamilyen oknál fogva a Wordhoz hasonlóan máshogy jelennek meg.
Csatolok képeket, hogy jobban érthető legyen a helyzetem.
A fentebb említett oldal: [link]
Képek:
A start menü és a tálca megjelenítése rendben van: [link]
A Fájlkezelőben megváltozott (látható a különbség a tálcával összehasonlítva): [link]
Honlapokra is kiterjed (a Telexet megnyitva és ezzel összehasonlítva látható a különbség): [link]
Wordben:
Nagyon szépen megköszönném annak, aki tud ebben segíteni és rávezet a megoldásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!